Dødsbo ryddes i Slagelse – Alt har interesse

Dødsbo i Slagelse købes og ryddes – uforpligtende tilbud gives

At rydde et dødsbo kan være en stor opgave, og derfor er der mange der får professionelle til at stå for det. Det kunne f.eks. være os. Vi har igennem tre generationer arbejdet med køb og salg af dødsboer og andre spændende effekter, og har stor erfaring i både at rydde og vurdere dødsboer. Vi har ofte ryddet et dødsbo i Slagelse.

Når vi skal give et tilbud på en rydning eller køb af indboet i et dødsbo, starter det altid med at du ringer til os. Vi spørger ind til hvilken type effekter der er i boet, og vi aftaler et tidspunkt for besigtigelse. Så kommer vi ud og gennemgår boet, får et overblik over værdierne, og giver dig et tilbud på stedet. Tilbuddets størrelse afhænger naturligvis af hvad boet rummer. Mange dødsboer betaler vi penge for at rydde, men lige så mange tager vi os betalt for. I mange tilfælde går det lige op. Det er vigtigt at vi fysisk kommer ud og besigtiger boet, før vi giver et tilbud, da én god antikvitet i princippet kan vende regnestykket på hovedet.

Indgår vi en aftale omkring rydning af hele boet, aftaler vi hvornår det skal være klaret til. Det er altid en god idé at kontakte os i så god tid, at vi har i hvert fald en uge fra besigtigelsen til deadline for rydning. Hastesager kan vi også klare, men det er typisk forbundet med yderligere omkostninger.

Selve rydningen tager som oftest 1-2 dage for almindelige parcelhuse eller lejligheder. Rydningen af større ejendomme kan strække sig over flere dage. Du behøver ikke selv at være tilstede imens vi rydder ejendommen.

Langt de fleste, salgbare ting sælger vi selv, men der er alligevel ting som vi af den ene eller anden grund ikke bruger tid på at sælge. Dem donerer vi i stedet til velgørenhed. For os er det en æresag at så meget som muligt bliver genbrugt, og det bliver til mange, mange tusinde genstande om året, der igennem genbrugsbutikker rundt om i landet får nyt liv, og samtidig er med til at støtte et godt formål.

Du er meget velkommen til at ringe til os på telefon 71 99 41 61 og høre nærmere om mulighederne. I de fleste tilfælde kan vi komme og besigtige boet allerede i dag eller i morgen.
Vi svarer telefonen døgnet rundt, alle ugens dage.

På linket herunder kan du læse lidt mere om os:
Derfor skal du vælge os