Dødsboer i Ringsted købes og ryddes

Står du med et dødsbo i Ringsted?

Vi tilbyder køb og rydning af dødsboer i Ringsted. Alt fra hele dødsboer til restboer, plejehjemsrester og lignende har interesse.

Vi tilbyder totalrydning, hvor vi tager alt med, men har også interesse i at købe enkelte, bedre effekter ud af boet, såfremt i selv ønsker at stå for selve rydningen.

Vi har tilsammen mere end 25 års erfaring i køb og salg af antikviteter, moderne dansk design, kunst og dødsboer. Det er din garanti for en solid og professionel vurdering, et ordentligt tilbud, samt en veludført rydning/afslutning af boet.

Ved en totalrydning tager vi alt med, som du ikke selv ønsker at beholde. Tæpper og gardiner fjernes også såfremt det ønskes.
Prisen på en totalrydning af et dødsbo afhænger helt af hvilke effekter boet indeholder. Er der tale om et dødsbo med større værdier, vil vi give et tilbud på at købe boet, og stå for rydningen af det. Er der tale om et værdi med ingen eller begrænset værdi i de tilbageværende effekter, vil en rydning typisk være imod betaling. Hvor meget eller lidt afhænger helt af opgavens type og omfang.

I alle tilfælde kræver det at vi kommer forbi og besigtiger boet for at kunne give en vurdering og en pris. Det er fuldstændig uforpligtende.

Du er altid velkommen til at ringe til os og høre nærmere, samt få en snak om mulighederne. Skal vi komme ud og se på boet kan vi oftest komme samme dag. Det er gratis og fuldstændig uforpligtende.

Kontakt os på telefon 71 99 41 61 og hør nærmere.