Dødsboer købes og ryddes i Holbæk

Står du med et dødsbo i Holbæk, som du skal have ryddet? Vi tilbyder køb og rydning af dødsboer, og vi kan klare alle former for opgaver.

Alt har vores interesse – fra helt små plejeboliger, til større ejendomme. Vi har stor erfaring i rydning af dødsboer, og vores ekspertise i forhold til at vurdere boets værdi er bred.

Vores ekspertise og erfaring er din sikkerhed for en korrekt vurdering, og dermed – i sidste ende – en god handel.

Hvad vi kan betale for et dødsbo, afhænger helt af hvilke effekter der findes i boet. Nogle dødsboer rummer store værdier, og dem betaler vi mange penge for. Andre boer rummer nærmest ingen umiddelbar værdi, og dem tager vi os betalt for at rydde. For at vurdere hvad vi kan tilbyde, er der nødvendigt at vi kommer og besigtiger boet, og gennemgår det, så vi kan få et overblik over hvad der findes af effekter, samt arbejdets omfang.

I langt de fleste tilfælde kan vi rykke ud hurtigt og give et tilbud. Det er således også snarere reglen end undtagelsen at vi kan give et tilbud på stedet, umiddelbart efter gennemgangen. Det er selvfølgelig gratis, og helt uforpligtende, at få et tilbud.

Så har du et dødsbo, og har du brug for hjælp til rydningen, så ring gerne til os og hør nærmere omkring hvad vi kan tilbyde.

Vi svarer telefonen på 71 99 41 61 døgnet rundt, alle årets dage.