Dødsboer i Vordingborg købes og ryddes

Vi køber og rydder dødsboer i Vordingborg og omegn

Vi rydder mange dødsboer i Vordingborg – har du et dødsbo der skal sælges eller ryddes? Vi kommer meget gerne og giver et uforpligtende tilbud på køb eller rydning af boet.

Alt har interesse for os – både hele boer og restboer. Vi kan klare totalrydninger, hvor vi tager alt med. Gulvtæpper, gardiner, affald, tømning af kælder- og loftrum m.m.

Når vi vurderer boet, kigger på hvor meget værdi der er i effekterne. Nogle boer betaler vi penge for at rydde, fordi værdien langt overstiger vores omkostninger i forbindelse med rydningen. Dødsboer, hvor der nærmest ingen værdi er tilbage, tager vi os typisk betalt for at rydde.

Du er meget velkommen til at ringe til os, og aftale en tid for besigtigelse. Så kommer vi og giver et helt uforpligtende tilbud på køb eller rydning af boet.

Fang Peter på telefon 71 99 41 61 – telefonen svares hele døgnet, hele ugen.

Hvor lang tid tager det?
En typisk rydning af en lejlighed eller en villa tager 1-2 dage. Hvor lang tid det vil tage os at løfte opgaven med tømning af netop dit dødsbo, afhænger naturligvis helt af opgavens omfang.

I de fleste tilfælde kan vi påbegynde rydningen allerede dagen efter vi har indgået en aftale, men som tommelfingerregel er det altid en god idé at sørge for at være ude i så god tid som muligt.

Hvad får jeg for tingene?
Hvad du får for boets indbo afhænger i sagens natur af hvilke værdier der findes i boet. Som udgangspunkt kigger vi på omkostningerne i forbindelse med rydningen, og på hvad der er af værdier. Ud fra det giver vi et tilbud.

Nogle rydninger betaler vi penge for, andre tager vi penge for at rydde – og i mange tilfælde går det lige op. Er der tale om indbo med større værdier, tilbyder vi dig naturligvis altid en fair pris ud fra det.

Husk på at alt har interesse – og dét du måske vurderer som værdiløst, kan have stor værdi for os. Derfor kommer vi altid meget gerne på besøg, og giver et helt uforpligtende tilbud på hele, eller dele af, boet.