Donationer til velgørenhed – og mange af dem

Vi yder hvert år masser af donationer til velgørenhed

Vi tømmer dødsboer, og selvom “alt” i princippet har en værdi, er det langtfra alt vi har kapacitet til at tage på lager og sælge. Derfor forærer vi rigtig, rigtig mange ting fra boerne til velgørenhed. Det bliver hvert år til rigtig mange donationer til velgørenhed!

Vi rydder dødsboer på det meste af Sjælland, Møn, Lolland og Falster, og typisk afleverer vi de effekter vi ikke selv kan få glæde af, til genbrugsbutikkerne i nærområdet. Det drejer sig for en stor parts vedkommende om tøj og sko, tæpper, lagner, dyner og diverse småting, som ikke har nogen videre salgsværdi for os, men som kan gøre en verden til forskel for mange andre – både herhjemme, og i de lande, hvor der er stor fattigdom.

Hos Dødsbo Sydsjælland sætter vi en ære i at hjælpe hvor vi kan, og bruger derfor gerne ekstra tid på at sørge for, at effekterne havner hos de der kan bruge dem, i stedet for på forbrændingen.

Når du vælger os til at rydde et dødsbo, er du således også selv med til at donere til de, som har allermest brug for det. Det vil vi gerne sige dig en stor tak for.

Personlige papirer, fotografier og lignende afleverer vi naturligvis aldrig til velgørenhed. Har du et ønske om at tøj, sko og lignende ikke skal genbruges, repsekterer vi naturligvis dette.