Dødsboer i Næstved købes og ryddes

Vi køber og rydder dødsboer i Næstved og omegn

Vi dækker hele regionen, men dødsboer i Næstved kan vi rykke særligt hurtigt ud til. Besigtigelse kan i de fleste tilfældes klares indenfor få timer, da vi selv holder til i byen.

Har du et dødsbo i Næstved du skal have ryddet? Så ring til os! Vi kommer meget gerne ud og giver et helt uforpligtende  tilbud på rydningen. Vi foretager en vurdering af hele boet, og afhængigt af værdien giver vi dig enten et tilbud på at købe dødsboet eller en pris på at få det ryddet. Hvad vi kan betale, eller tager os betalt, for at rydde et dødsbo, afhænger helt af hvilke værdier boet indeholder, samt omfanget af arbejdet med rydningen.

Vi er principielt interesserede i alle former for dødsboer og restboer. Vi handler primært med danske møbler i teak og palisander fra 50-70erne, ældre lamper, gammelt legetøj, antikviteter m.m., men andre effekter har absolut også interesse. Hvis du er det mindste i tvivl om det er noget vi har interesse i, så ring endelig og spørg.

Selve rydningen foretager vi typisk på hverdage når det handler om mindre boliger og lejligheder, og typisk i weekenderne for større villaer og landejendomme. Rydningen af boet tager i langt de fleste tilfælde kun en enkelt dag – vi sørger for at afstemme vores mandskab til opgavens omfang. Der er ingen opgaver vi ikke kan klare.

Skrald m.m. køres væk, og de effekter vi kke selv kan bruge fra boet afleverer vi til velgørenhed, så andre kan få glæde af dem. Personlige papirer, fotos m.m. afskaffes på forsvarlig vis.

Hvis vi aftaler en total rydning af dødsboet, fjerner vi alt, pånær det vi har aftalt skal blive. Lamper og gardiner tages ned, hvidevarer fjernes, garagen tømmes m.m.Er der udhuse, loftrum og lignende der skal ryddes klarer vi naturligvis også det.

Vi tilbyder også rengøring i samarbejde med professionelt rengøringsfirma. Vi kan sikre dig en favorabel pris på rengøringen, hvis denne service ønskes som en del af rydningen af dødsboet.

Sådan kontakter du os
Har du et dødsbo i Næstved er du meget velkommen til at kontakte os allerede i dag på telefon 71 99 41 61. Vi svarer telefonen hele døgnet, og er altid klar med råd og vejledning, samt en helt uforpligtende snak om mulighederne.

På linksene herunder kan du lære mere om os, vores virksomhed og hvordan vi i praksis håndterer rydningen af et dødsbo.

Læs mere om hvordan det foregår rent praktisk, når vi rydder et dødsbo:
Rydning af dødsbo – sådan klarer vi det for dig

Vores motto er at “alt har en værdi, for nogen”, men det er ikke alt der har værdi for os. Derfor donerer vi rigtig mange effekter:
Vi donerer rigtig mange ting til velgørenhed

Læs lidt om hvorfor du skal vælge os, når du skal have ryddet et dødsbo:
Rydning af dødsbo er et spørgsmål om tillid