Skal du have ryddet et dødsbo i Ringsted?

Dødsbo Ringsted – køb og rydning i Ringsted – uforpligtende tilbud gives

Ring til os på 71 99 41 61

Dødsbo Ringsted: Dødsboer købes og ryddes i Ringsted, så står du med et dødsbo eller et restbo i nærheden af Ringsted, som du skal have ryddet eller solgt, kommer vi meget gerne og giver et uforpligtende tilbud på hele boet. Enkelte effekter har også vores interesse.

Alt har interesse – fra dødsboer med større værdier, til restboer med meget lidt af værdi. Nogle boer betaler vi penge for at rydde, og andre tager vi os betalt for. Det afhænger naturligvis af hvad der er tilbage i boet, når vi skal rydde det.

I vores guide til hvad der har værdi, og hvad der ikke har, kan du blive lidt klogere på hvilke effekter der har noget værdi, når et dødsbo skal vurderes. Du finder den lige her: Hvad har værdi, og hvad har ikke?


Har du et dødsbo i Ringsted, som du ønsker et uforpligtende tilbud på at få ryddet?
Ring til os på 71 99 41 61 – vi svarer døgnet rundt, alle ugens dage.

Vi kommer gerne ud og giver en fuldstændig uforpligtende vurdering af boet. Er der effekter i ønsker at gemme, respekterer vi naturligvis det. Selve rydningen klares oftest fra dag til dag, og vi sørger for at skille os sikkert af med personlige dokumenter og hvad der ellers måtte findes i boet.

Hvis der er noget du er i tvivl om med hensyn til håndteringen af det dødsbo du står overfor at skulle afvikle, er du altid meget velkommen til at ringe til os og spørge. Vi kan efterhånden svare på det meste, og det koster ikke noget.

Vi har afdelinger både på Syd- og Midtsjælland, og kan rykke hurtigt ud til dig i Ringsted!

Kontakt os gerne på telefon 71 99 41 61.

Hele samlinger købes også

Det sker af og til at en kunde henvender sig med en samling af det ene eller andet. Vi er nysgerrige af natur, og selvom vi ikke kan vide alt om alt, sætter vi os altid gerne ind i tingene, og giver altid et godt tilbud på din samling, hvis det er effekter vi synes er spændende.

Det kan være alt fra lommeure til samlinger af lightere, samlealbums eller lignende. Stort set alt kan have interesse. Hvis du er i tvivl, så ring til os og spørg.

Moderne design-møbler, og møbler i teak og palisander

Møbler i teak og palisander er altid interessante for os. Særligt de mere enkle, moderne møbler fra 50erne, 60erne og 70erne køber vi meget gerne. De behøver ikke at have et “navn”, selvom det naturligvis ofte spiller en vis rolle for prisen.

Møbler af kendte danske og internationale designere køber vi også, og vi giver dig altid et reelt og fair tilbud.

Ring meget gerne til os på telefon 71 99 41 61 og hør mere om mulighederne.

Kan i klare alle former for dødsboer?

Ja – vi kan klare alle former for rydning af dødsboer, fra helt små til helt store opgaver.

Hvad koster det at få ryddet et dødsbo?

Det koster ikke altid penge. Vi giver tilbud på alle opgaver efter en besigtigelse og vurdering. Er der større værdier i boet betaler vi penge for det, er der ingen værdier tager vi os betalt for det. Ring evt. til os, og hør nærmere omkring hvordan det foregår.

Hvor hurtigt kan i rydde et dødsbo?

Langt de fleste opgaver kan klares indenfor få hverdage. Det afhænger naturligvis af opgavens omfang.