Dødsbo ryddes i Slagelse – Alt har interesse

At rydde et dødsbo kan være en stor opgave, og derfor er der mange der får professionelle til at stå for det. Vi har igennem tre generationer arbejdet med køb og salg af dødsboer og andre spændende effekter, og har stor erfaring i både at rydde og vurdere dødsboer. Vi rydder ofte dødsbo i Slagelse.

Dødsbo i Slagelse købes og ryddes
– uforpligtende tilbud gives!

Ring til os på telefon ☎ 71 99 41 61 og hør nærmere

Dødsbo i Slagelse? Start med at ringe til os!

Når vi skal give et tilbud på en rydning eller køb af indboet i et dødsbo, starter det altid med at du ringer til os. Vi spørger ind til hvilken type effekter der er i boet, og vi aftaler et tidspunkt for besigtigelse. Så kommer vi ud og gennemgår boet, får et overblik over værdierne, og giver dig et tilbud på stedet.

Tilbuddets størrelse afhænger naturligvis af hvad boet rummer. Mange dødsboer betaler vi penge for at rydde, men lige så mange tager vi os betalt for. I mange tilfælde går det lige op. Det er vigtigt at vi fysisk kommer ud og besigtiger boet, før vi giver et tilbud. Én god antikvitet kan i princippet kan vende regnestykket på hovedet.

Mange tror, at det altid koster penge at få ryddet et dødsbo, men det er langtfra tilfældet. I de fleste tilfælde koster det faktisk ikke penge, og i rigtig mange tilfælde betaler vi for opgaven. Så selvom du står og skal have ryddet en lejlighed på 2. sal, med store tunge møbler, er det altså ikke nødvendigvis lig med en stor regning for arbejdet. Det afhænger helt af hvad der findes af værdi i boligen.

Hvordan foregår det i praksis?

Indgår vi en aftale omkring rydning af hele boet, aftaler vi hvornår det skal være klaret til. Det er altid en god idé at kontakte os i så god tid, at vi har i hvert fald en uge fra besigtigelsen til deadline for rydning. Hastesager kan vi også klare, men det er typisk forbundet med yderligere omkostninger. Yderligere omkostninger kan også påløbe hvis rydningen besværliggøres af lange adgangsveje til ejendommen, hvis tingene skal bæres ned fra en lejlighed højt oppe, eller lignende.

Selve rydningen tager som oftest 1-2 dage for almindelige parcelhuse eller lejligheder. Rydningen af større ejendomme kan strække sig over flere dage. Du behøver ikke selv at være tilstede imens vi rydder ejendommen.

Når vi indgår en aftale omkring rydning af boet, aftaler vi samtidig det praktiske omkring hvornår det skal foregå, samt hvordan vi får adgang til ejendommen. Typisk får vi udleveret en nøgle, men andre gange aftaler vi et tidspunkt hvor vi kommer, og du sørger for at låse op for os.

Vi rydder både hele dødsboer og restboer, flytteboer m.v., ligesom køb af enkelte, bedre effekter også altid har vores interesse.

Hvad sker der med effekterne i boet?

Langt de fleste, salgbare ting sælger vi selv. Der er dog alligevel ting som vi af den ene eller anden grund ikke bruger tid på at sælge. Dem donerer vi i stedet til velgørenhed. For os er det en æresag at så meget som muligt bliver genbrugt. Mange, mange tusinde genstande om året, bliver doneret til genbrugsbutikker rundt om i landet får nyt liv. Samtidig støtter vi en masse gode formål!

Du er meget velkommen til at ringe til os på telefon ☎ 71 99 41 61 og høre nærmere om mulighederne. I de fleste tilfælde kan vi komme og besigtige boet allerede i dag eller i morgen.
Vi svarer telefonen døgnet rundt, alle ugens dage.

Hvilke ting har værdi for jer? Og hvilke har ikke?

Det kan være svært for pårørende at vurdere værdien af indboet i et dødsbo. Nogle ting man tror koster mange penge, kan koste meget lidt – og omvendt! Derfor er det vigtigt at du allierer dig med en professionel, når du skal have realiseret dødsboet.

På den måde er du sikret en korrekt vurdering, og kommer ikke til at smide ting ud, som kunne have stor værdi. Er der ting vi ikke selv kan vurdere, har vi et stærkt netværk der kan træde til. Det kan f.eks. være ved unikke kunstgenstande, sjældne antikviteter eller lignende, som vi ikke ser ofte.

For os er det i øjeblikket effekter som moderne dansk møbeldesign, kongeligt porcelæn, diverse retro-effekter m.m. som har værdi. Men listen er langt fra udtømmende! Der er masser af ting der har værdi for os, selvom det måske ikke har den store værdi for andre.

Effekter som bøger, CD-samlinger, nye møbler fra f.eks. IKEA og moderne brugskunst har som hovedregel ingen videre værdi.

Du kan blive lidt klogere på hvad der har værdi for os, ved at læse artiklen vi linker til herunder – men det bedste er altså en vurdering på stedet:
Hvad har værdi, og hvad har ikke? »

På linket herunder kan du læse lidt mere om os:
Derfor skal du vælge os »

Ofte stillede spørgsmål

Hvor hurtigt kan i give et tilbud på et dødsbo i Slagelse?

Meget hurtigt. Typisk kan vi besigtige boet indenfor få dage efter vores første kontakt – og i nogle tilfælde endda samme dag, hvis det haster.

Hvad koster det at få ryddet et dødsbo?

Det afhænger helt af hvilke værdier boet rummer. For os handler det om hvad der er af værdi i de ting vi kan sælge videre, samt hvor meget arbejde der er i bortskaffelse af det resterende. Ud fra det giver vi et tilbud.

Koster det noget at få et tilbud?

Nej – det er gratis og fuldstændig uforpligtende at få et tilbud på rydning af et dødsbo hos os.