Dødsbo i Præstø: Dødsboer købes og ryddes i Præstø

Vi køber og rydder dødsboer i Præstø

Dødsbo i Præstø? Dødsbo Sydsjælland opkøber og rydder dødsboer i blandt andet Præstø. Uanset om der er tale om et helt uberørt hjem eller et restbo, er vi meget interesserede i at give et tilbud. Alle typer af opgaver har vores interesse.

Vi har mange års erfaring i køb og salg af dødsboer, og kommer altid gerne og giver en uforpligtende vurdering samt et tilbud på rydning af boet. Vi har ekspertise i vores virksomhed til at vurdere langt det meste, og de ting vi ikke kan fastsætte værdien på, har vi et bredt netværk der kan hjælpe med at vurdere.

Alt fra lejligheder til større ejendomme kan vi håndtere, og rydningen kan foregå både i hverdage og i weekender. Har du brug for at få ryddet et dødsbo i Præstø med kort varsel, kan vi som regel også klare det.

Hvad vi kan betale, eller tager os betalt, for at rydde boet, afhænger helt af hvilke effekter boet indeholder. For os er det et spørgsmål om den værdi der er i boet, holdt op imod det arbejde der måtte være med at rydde det resterende.

Vi er også interesserede i blot at købe enkelte, bedre effekter fra boet. Det kan f.eks. være et godt møbel, sølvtøj, en møntsamling eller lignende. Det er altid muligt at få to særskilte tilbud såfremt du måtte ønske det – ét på køb af de effekter der måtte være interessante for os, samt ét på rydning af det resterende. Begge dele er naturligvis fuldstændig uforpligtende.

Har du brug for hjælp til rengøring af boet? Så kan vi også klare det! Vi giver altid gerne et uforpligtende tilbud på rengøring/slutrengøring.

Du er meget velkommen til at ringe til os på telefon 71 99 41 61 og høre mere om mulighederne. Vi svarer telefonen hele døgnet.