Dødsbo i Køge købes og ryddes

Vi køber og rydder dødsbo i Køge og omegn

Står du med et dødsbo i Køge, som du ønsker at få ryddet eller solgt effekterne fra? Så er du kommet til rette sted.

Ring til os på telefon ☎ 71 99 41 61 og hør nærmere!

Vi har igennem tre generationer handlet med antikviteter, moderne kunst og design samt bedre brugte genstande, og rydder dødsboer på det meste af Sjælland.

For at kunne give dig et tilbud på køb eller rydning af dødsboet, kræver det en besigtigelse. Vi kommer altid meget gerne, og helt uforpligtende, til Køge, og kigger boet igennem, giver en vurdering, og fortæller dig hvad vi kan tilbyde. Hvor meget vi kan betale – eller hvor meget vi tager os betalt – for at klare opgaven, afhænger helt af hvilke værdier boet rummer, samt opgavens omfang.

Kan i klare alle typer opgaver?

Ja! Alle typer af opgaver klares – fra mindre plejeboliger, til større ejendomme. Der er ikke noget, som ikke har vores interesse.

Når du står med ansvaret for et dødsbo, kan det være svært at overskue hvad der har værdi. Vi kan selvfølgelig fortælle om det når vi kommer og besigtiger boet, men vi har lavet en lille guide, så du på forhånd kan få en idé om hvad der kan være noget værd, og hvad der ikke har den store værdi. Den finder du lige her ->

I forbindelse med tilbud på rydning af dødsbo, handler det for os om hvilke værdier boet rummer. Det holder vi op imod det arbejde der vil være med rydningen. Når vi har dannet os et overblik over det, giver vi et tilbud på den baggrund. Mange ting har værdi for os, men det er ikke alt vi selv gemmer og sælger. De ting som kan genbruges, men som vi ikke selv får gjort noget ved, afleverer vi som udgangspunkt til velgørenhed.

Hvor hurtigt kan i se på dødsboet, og give et tilbud?

Vi kan besigtige dit dødsbo i Køge alle ugens dage, og du er velkommen til at ringe til os på telefon 71 99 41 61 og lave en aftale. Så kommer vi og kigger, og giver dig et helt uforpligtende tilbud.

Vi tilbyder også køb og rydning af dødsboer på hele Stevns »

Vil du vide mere?

Her kan du læse, hvordan rydning af et dødsbo foregår i praksis »
Her kan du læse lidt mere om vores virksomhed »

Hvad koster en rydning af dødsboet?

Det afhænger helt af værdien af de effekter der er i boet. Mange dødsboer betaler vi penge for at rydde, og nogle tager vi os betalt for.

Hvordan vurderer i værdien af indboet?

Vi har over 20 års erfaring i handel med antikviteter, design og bedre brugte genstande. Vores erfaring er din garanti for en korrekt vurdering.

Hvor hurtigt kan i rydde et dødsbo i Køge?

Lige så hurtigt du har brug for det! De fleste dødsboer tager 1-2 dage at rydde, afhængigt af arbejdets omfang. Mindre boliger kan klares på mindre end en dag, og større ejendomme kan tage længere tid.

Koster det noget at få et tilbud?

Nej! Det er gratis, og fuldstændig uforpligtende, at få et tilbud på rydning af dødsboer i Køge.