Dødsboer købes og ryddes i Vordingborg

Står du med et dødsbo i Vordingborg der skal ryddes?

Har du et dødsbo i Vordingborg der skal sælges eller ryddes? Vi tilbyder rydning af dødsbo i Vordingborg. Vi kommer meget gerne og giver et uforpligtende tilbud på køb eller rydning af boet. 

Alt har interesse for os – både hele boer og restboer. Vi kan klare totalrydninger, hvor vi tager alt med. Gulvtæpper, gardiner, hårde hvidevarer, affald, tømning af kælder- og loftrum m.m.

Vi fjerner altid søm og skruer i vægge, og vi fejer altid efter os når vi er færdige. Har du brug for slutrengøring, tilbyder vi også det!

Når vi vurderer boet, kigger på hvor meget værdi der er i effekterne. Nogle dødsboer betaler vi penge for at rydde, fordi værdien langt overstiger vores omkostninger i forbindelse med rydningen. Dødsboer, hvor der nærmest ingen værdi er tilbage, tager vi os typisk betalt for at rydde. Hvad det koster – eller hvad vi kan give for boet – kan vi svare på umiddelbart efter vi har besigtiget boet.

Du er meget velkommen til at ringe til os, og aftale en tid for besigtigelse. Så kommer vi og giver et helt uforpligtende tilbud på køb eller rydning af boet.

Fang Peter på telefon 71 99 41 61 – telefonen svares hele døgnet, hele ugen.

Hvor lang tid tager det?
En typisk rydning af en lejlighed eller en villa tager 1-2 dage. Hvor lang tid det vil tage os at løfte opgaven med tømning af netop dit dødsbo, afhænger naturligvis helt af opgavens omfang.

I de fleste tilfælde kan vi påbegynde rydningen allerede dagen efter vi har indgået en aftale, men som tommelfingerregel er det altid en god idé at sørge for at være ude i så god tid som muligt.

Hvad får jeg for tingene?
Hvad du får for indboet i et dødsbo afhænger i sagens natur af hvilke værdier der findes i boet. Som udgangspunkt kigger vi på omkostningerne i forbindelse med rydningen, og på hvad der er af værdier. Ud fra det giver vi et tilbud.

Nogle rydninger betaler vi penge for, andre tager vi penge for at rydde – og i mange tilfælde går det lige op. Er der tale om indbo med større værdier, tilbyder vi dig naturligvis altid en fair pris ud fra det.

Husk på at alt har interesse – og dét du måske vurderer som værdiløst, kan have stor værdi for os. Derfor kommer vi altid meget gerne på besøg, og giver et helt uforpligtende tilbud på hele, eller dele af, dødsboet.

Du kan læse mere om hvad der har værdi, og hvad der som oftest ikke har, når vi vurderer et dødsbo lige her >>

Sådan kan det nemt se ud når vi er færdige med en rydning af et dødsbo.
Hvor hurtigt kan i besigtige dødsboet?

Meget hurtigt. Vi holder selv til på Sydsjælland, og vi kan i mange tilfælde komme allerede samme dag, hvis det er en hastesag.

Koster det noget af få en vurdering af boet?

Nej, en vurdering og et tilbud på køb eller rydning er gratis, og fuldstændig uforpligtende.

Hvad koster det at få ryddet boet?

Det afhænger helt af hvilke effekter boet rummer, samt hvor meget arbejde der er i rydningen. Nogle boer betaler vi penge for, andre tager vi os betalt for. Vi giver altid gerne et tilbud.