Dødsbo i Næstved købes og ryddes

Rydning af dødsbo i Næstved

Vi køber og rydder dødsboer i Næstved og omegn

Rydning af dødsbo i Næstved?
Vi dækker hele regionen, men et dødsbo i Næstved kan vi rykke særligt hurtigt ud til. Besigtigelse kan i de fleste tilfælde klares indenfor få timer, da vi selv holder til i byen. Ring til os nu på telefon 71 99 41 61!

Har du et dødsbo i Næstved du skal have ryddet? Så ring til os! Vi kommer meget gerne ud og giver et helt uforpligtende  tilbud på rydningen. Vi foretager en vurdering af hele boet, og afhængigt af værdien giver vi dig enten et tilbud på at købe dødsboet eller en pris på at få det ryddet. Hvad vi kan betale, eller tager os betalt, for at rydde et dødsbo, afhænger helt af hvilke værdier boet indeholder, samt omfanget af arbejdet med rydningen.

Rydning af alle former for dødsboer har interesse

Vi er principielt interesserede i alle former for dødsboer og restboer. Vi handler primært med danske møbler i teak og palisander fra 50-70erne, ældre lamper, gammelt legetøj, antikviteter m.m., men andre effekter har absolut også interesse. Hvis du er det mindste i tvivl om det er noget vi har interesse i, så ring endelig og spørg os! Rydning af alle former for dødsboer i Næstved har interesse.

Selve rydningen foretager vi typisk på hverdage når det handler om mindre boliger og lejligheder, og typisk i weekenderne for større villaer og landejendomme. Rydningen af boet tager i langt de fleste tilfælde kun en enkelt dag – vi sørger for at afstemme vores mandskab til opgavens omfang. Der er ingen opgaver vi ikke kan klare.

Skrald m.m. køres væk, og de effekter vi kke selv kan bruge fra boet afleverer vi til velgørenhed, så andre kan få glæde af dem. Personlige papirer, fotos m.m. afskaffes på forsvarlig vis – og eventuelle fotos eller andre personlige genstande der måtte dukke op under rydningen, tager vi fra hvis du ønsker det, så du kan vurdere om de skal bevares eller ej.

Hvis vi aftaler en total rydning af dødsboet, fjerner vi alt, pånær det vi har aftalt skal blive. Lamper og gardiner tages ned, hvidevarer fjernes, garagen tømmes m.m.Er der udhuse, loftrum og lignende der skal ryddes klarer vi naturligvis også det – ligesom vi også klarer bortskaffelse af eventuelle havemøbler og andet i haver og på terrasser, som ikke skal blive stående.

Vi tilbyder også rengøring i samarbejde med professionelt rengøringsfirma. Vi kan sikre dig en favorabel pris på rengøringen, hvis denne service ønskes som en del af rydningen af dødsboet! Kontakt os og hør nærmere.

Sådan kontakter du os, når du skal have ryddet et dødsbo i Næstved

Har du et dødsbo i Næstved er du meget velkommen til at kontakte os allerede i dag på telefon 71 99 41 61. Vi svarer telefonen hele døgnet, og er altid klar med råd og vejledning, samt en helt uforpligtende snak om mulighederne.

Hvad sker der når du ringer til os?

Når du kontakter os, spørger vi lidt ind til hvad det er du har brug for. Er det en vurdering med henblik på en total rydning af et helt dødsbo, resterne fra et dødsbo, eller er der måske blot tale om enkelte effekter du ønsker at sælge?

Når vi har afklaret hvad du har behov for, finder vi et tidspunkt hvor det passer dig, at vi kommer forbi og besigtiger boet. Det kan ofte ske meget hurtigt hvis du ønsker det. Det er gratis og fuldstændig uforpligtende at få et tilbud på køb og rydning af dødsboet.

Når vi kommer og besigtiger boet, gennemgår vi det sammen fra en ende af. For os handler det om at få et overblik over hvilke værdier boet rummer, samt omfanget af effekter der skal køres bort udover de salgsbare effekter.

Når vi har gennemgået boet, hvilket typisk tager en halv til en hel time, kan vi som oftest give et tilbud på stedet. I enkelte tilfælde kan der være effekter vi skal hjem og undersøge værdien af. Er du klar til at acceptere tilbudet, har vi en aftale – og herefter aftaler vi hvordan rydningen skal foregå i praksis, i forhold til at vi får adgang til dødsboet, hvilke effekter der eventuelt skal blive tilbage, samt en tidshorisont for hvornår arbejdet skal være afsluttet.

De fleste dødsboer tager 1-2 hverdage at rydde, men i nogle tilfælde kan det tage længere tid. Hvor lang tid det forventer at tage kan vi oplyse med det samme efter besigtigelsen.

Vil du vide mere?

På linksene herunder kan du lære mere om os, vores virksomhed og hvordan vi i praksis håndterer rydningen af et dødsbo.

Læs mere om hvordan det foregår rent praktisk, når vi rydder et dødsbo:
Rydning af dødsbo – sådan klarer vi det for dig

Vores motto er at “alt har en værdi, for nogen”, men det er ikke alt der har værdi for os. Derfor donerer vi rigtig mange effekter:
Vi donerer rigtig mange ting til velgørenhed

Læs lidt om hvorfor du skal vælge os, når du skal have ryddet et dødsbo:
Rydning af dødsbo er et spørgsmål om tillid

Hvor hurtigt kan i rydde et dødsbo i Næstved?

Hurtigt! Langt de fleste opgaver kan klares indenfor få dage efter du kontakter os første gang.

Hvad koster det at få ryddet et dødsbo i Næstved?

Det afhænger helt af hvilke værdier boet rummer. Nogle dødsboer betaler vi for at rydde, og andre tager vi os betalt for. Ring gerne til os og hør nærmere.

Hvor hurtigt kan i kigge på et dødsbo i Næstved?

Det kan vi muligvis allerede i dag! Ring til os og hør nærmere, og lav en aftale om besigtigelse. Vi bor selv i Næstved, så vi kan rykke meget hurtigt ud hvis det haster.

Vi kan klare alt i forbindelse med rydningen – også rengøringen

Udover rydningen af selve boligen, rydder vi også gerne alt fra lofter til udhuse, ligesom vi tilbyder slutrengøring, så boet er klar til overdragelse til ny ejer eller boligforeningen.

Rengøring i dødsbo - rydning af dødsbo
Ryddet og rengjort dødsbo i lejlighed i Næstved. Persiennerne skulle blive hængende til den nye lejer – den slags tager vi selvfølgelig altid hensyn til.
Rydning af garage og dødsbo
Sådan her ser mange garager ud, når du overtager et dødsbo der skal ryddes. Det klarer vi naturligvis også.