Guld og sølv købes

sølv købes

Herunder kan du se vores indkøbspriser på guld og sølv. Prisen kan ændre sig fra dag til dag, og den aktuelle pris vi betaler kan således have ændret sig en smule, hvis siden her ikke er opdateret i et stykke tid.
Du kan se herunder hvornår prisen sidst er opdateret. Brugbare smykker eller andre effekter med større herlighedsværdi betaler vi ofte mere for end blot smelteprisen herunder.

Har du guld eller sølv du ønsker at sælge, så kontakt os gerne på telefon 71 99 41 61.


Aktuelle guld- og sølvpriser

Det betaler vi for dit guld og sølv (aktuel pris pr. gram pr. 17/4-2022 – kontakt os for seneste pris!):


8 karat guld – 165,00 kroner/gram
14 karat guld – 288,00 kroner/gram
18 karat guld – 368,00 kroner/gram
24 karat guld – 504,00 kroner/gram


Tretårnet sølv (830) – 4,45 kroner/gram
Sterling (925) – 5,05 kroner/gram


Hvad betyder priserne?
Læg dit sølv på vægten, og vej det. For hvert gram tretårnet sølv, kan du gange med 4,50 – så har du prisen vi kan betale!
Har du f.eks. 1.000 gram, betaler vi 1.000 x 4,50 = 4.500 kroner.
Priserne ændrer sig fra dag til dag, så ring endelig og spørg om aktuel dagspris.

Noget betaler vi mere end sølvprisen for!
Komplette sølvbestik og effekter med herlighedsværdi betaler vi mere end smelteprisen for. Kontakt os og hør præcist hvad vi kan tilbyde.
Har du Georg Jensen sølv, som du ønsker at sælge? Det køber vi meget gerne, til konkurrencedygtige priser. Læs mere her.

Hvor kan jeg finde jer?
Du kan besøge os i Næstved, eller vi kan komme til dig. Vi kører gerne rundt på hele Sjælland, i København og på Møn, Lolland og Falster og køber guld og sølv. Ring gerne og lav en aftale. Ønsker du at komme til os med effekterne, er du ligeledes velkommen til at ringe til os på telefon 71 99 41 61 og lave en aftale. Vi giver altid gerne et helt uforpligtende tilbud på dit guld og sølv, eller andre effekter du ønsker at sælge.

Hvordan foregår afregningen?
Når vi har indgået en aftale om vores køb af guld eller sølv, afregnes enten via bankoverførsel, MobilePay eller kontant (for mindre mængder).