Om os

Dødsbo Sydsjælland opkøber og rydder dødsboer i Næstved og på hele syd- og øst- og vest-sjælland, samt Møn, Lolland og Falster.
>> Læs mere om hvorfor du skal vælge os, lige her

Vi har selv base i Næstved, hvor vi har lager. Effekterne fra de dødsboer vi rydder sælges på auktioner, på større markeder og fra tid til anden via salg på internettet. En del sælges engros til andre handlende. Vores lager, hvor vi opbevarer effekterne, ligger lige udenfor Næstved.

Du er altid velkommen til at kontakte os på mail eller telefon hvis du har noget du vil spørge os om, hvis du har et dødsbo du skal have solgt eller vurderet, eller hvis du har andre spændende effekter du leder efter en køber til.

Antikviteter igennem tre generationer
Indehaveren af Dødsbo Sydsjælland, Peter Holmstrand, er tredje generation i en familie der har handlet med antikviteter, brugte møbler og kuriosa i snart en menneskealder.

Morfaren, Ole Zehngraff, drev antikvitetsforretning blandt andet i Næstved, og forældrene overtog sidenhen butikken der dengang lå på hjørnet af Kindhestegade og Vinhusgade i Næstved og bar navnet “Antikhuset”.

Smagen for de fine gamle sager er gået i arv, og i dag er Peter altså tredje generation i en familie af handlende.


Postadresse:
Dødsbo Sydsjælland
Kalbyrisvej 15
4700 Næstved
CVR: 34919364

Telefon:
71 99 41 61, besvares hele døgnet

E-mail:
kontakt@dodsbo-sydsjaelland.dk


Sådan kontakter du os

Du er altid velkommen til at ringe til os for at aftale tid for et gennemsyn af boet, eller for en uforpligtende snak omkring mulighederne. Vi sidder klar med råd og vejledning hele døgnet på telefon 71 99 41 61.

Du er også velkommen til at sende os en mail via nedenstående formular. Hvis du ønsker at vi ringer dig op, så husk at anføre dit telefonnummer. Vi vender tilbage til dig indenfor 12 timer.

    Dit navn (skal udfyldes)

    Din e-mail (skal udfyldes)

    Telefonnummer

    Din besked (her kan du evt. kort beskrive effekterne i boet)

    Har du brug for at vedhæfte billeder eller lignende kan du gøre det her: