Armbåndsure købes

Vi køber gerne ældre armbåndsure – både herreure og dameure. Alt har i princippet vores interesse!

Har du arvet et ur, eller har du måske en samling af ure du ikke længere selv bruger? Så kan det muligvis være noget for os. Det behøver ikke at være et meget kostbart ur, for at vi er interesserede i det. Vi har kunder til ure i alle prisklasser.

Hvad er vigtigt?

Når du henvender dig med et eller flere ure, du gerne vil sælge til os, er der en række faktorer der spiller ind, når vi skal vurdere det.

  • Standen – hvilken stand er uret i? Jo bedre stand, des bedre.
  • Funktionalitet – Kan det gå? Et ur der går, er meget lettere at sælge end et ur der ikke kan gå.
  • Mærke – hvilket mærke er uret? Der er meget stor forskel på om du har et Rolex, eller om det er et Citizen ur du vil vælge.
  • Ægthed – er uret ægte? Der findes et utal af falske ure fra de mest populære producenter. Vi sikrer os at uret er ægte, før vi giver et bud.

Du er altid velkommen til at kontakte os for et uforpligtende tilbud, hvis du har et eller flere ure du ønsker at sælge. Du kan enten sende billeder og beskrivelse til os på kontakt@dodsbo-sydsjaelland.dk eller ringe til os på 71 99 41 61 og få en snak om mulighederne. Vi kommer også altid gerne til dig og ser på uret.

Hvilke urmærker er mest interessante?

Lige nu er det de lidt dyrere ure der er de mest interessante for os. Det betyder ikke at dit gamle Seiko ikke kan have vores interesse, men på mærker som Rolex, Tudor, Omega m.fl. er der rigtig flotte priser lige nu.