Gamle emaljeskilte og reklameartikler købes

Gamle emaljeskilte er ikke bare sjove og hyggelige. De kan også være penge værd. Og det er stort set uanset hvilken type emaljeskilt det drejer sig om!

Fra det gamle Esso-skilt, til skiltet fra toget med “Rygerkupé” – skilte i det hele taget kan sælges, fordi de er sjove at hænge op. Priserne varierer meget efter størrelse, stand og motiv – naturligvis – men selv de mindste skilte kan sagtens koste et par hundrede, og de største kan koste mange tusinde kroner.

Emaljeskilte med danske motiver er de letteste for os at sælge, da vi har flest kunder i Danmark. Men skilte fra udlandet kan også sagtens være interessante. Vi har tidligere solgt skilte fra undergrundsbanen i London f.eks. Skilte fra restauranter, reklameskilte m.m. er også altid sjove for os at købe.

Har du emaljeskilte du ønsker at sælge?
Vi giver gerne et bud, både på enkelte skilte og på større samlinger. Kontakt os meget gerne på telefon 71 99 41 61 og hør nærmere om hvad vi kan tilbyde.

Gamle reklameartikler

Gamle reklameplakater, fotostater, filmplakater m.m. køber vi altid gerne. Det er ikke så afgørende om de er danske eller udenlandske. Reklamer for Coca Cola, Levi’s og lignende er nogle gange sjovest hvis de er på engelsk, men alt har interesse. Fra kuglepenne til kasketter. Kontakt os meget gerne og fortæl lidt mere om hvad du gerne vil sælge – så kommer vi meget gerne og kigger på det. Du kan også sende os billeder på kontakt@dodsbo-sydsjaelland.dk – så kigger vi på dem og vender tilbage hurtigt.

Gammelt skilt fra undergrundsbanen i London.
Gamle reklameskilte på en mur i England.