Gammelt legetøj og computerudstyr købes

Har du en samling gammelt legetøj eller gamle computerspil, en gammel computer, eller tilbehør til den? Og skal du ikke længere bruge det?
Vi køber meget gerne ældre legetøj fra 1970-erne til 1990-erne, og computere fra 1980-erne og 1990-erne.

For så vidt angår computere, er vi mest interesserede i gamle 486, 386 og 286 maskiner – men nogle nyere modeller kan også have vores interesse. Printere fra samme periode, joysticks og PC-monitorer køber vi også gerne.

Legetøj fra 80’erne og 90’erne kunne for eksempel være STAR WARS, Masters of The Universe (Heman), Turtles m.m. Ældre LEGO-sæt købes også gerne – også de helt gamle tilbage fra 1950’erne og 60’erne. Er de i æske er det rigtig godt.

Prisen på gammelt legetøj og computerudstyr er ikke tårnhøj. Det er den heller ikke når vi sælger det videre. Alligevel kan en samling godt indbringe en vis sum penge, og der er enkelte sæt, figurer og maskiner der kan være mange penge værd. En IBM 286-maskine fra 1980’erne giver vi mellem 500 og 1000 kroner for, afhængig af standen, og hvad der følger med.

PC-spil i store æsker køber vi meget gerne. Priserne på dem varierer fra 50-200 kroner typisk, hvor enkelte igen stikker ud og koster noget mere. DOOM for eksempel, i første udgave, på disketter, kan koste flere tusinde kroner, imens mindre attraktive titler typisk koster omkring 50 kroner i udsalg.

Ligger du inde med noget du gerne vil have et tilbud på? Så tag gerne billeder af det, og send til os på kontakt@dodsbo-sydsjaelland.dk. Så vender vi tilbage med en pris. Er det interessant for dig at sælge, afhenter vi det selvfølgelig, eller betaler for forsendelsen til vores lager.