Moderne møbler i teak, eg og palisander købes

y-stole-koebes

Hvad er “moderne møbler”?
Det vi kalder “moderne møbler”, kunne i de flestes ører lyde som nye møbler. Men “moderne” dækker over møbler fra 1950’erne og frem til 1970’erne. De repræsenterer en moderne strømning iblandt de danske designere, som lagde skønvirkens krummelurer og buede former på hylden, for i stedet af designe helt enkle, simple møbler med rene linjer.

Nogle af de fornemmeste danske repræsentanter for den moderne periode er navne som Arne Jacobsen, Hans J. Wegner, Finn Juhl og Børge Mogensen. De er også blandt de navne der er mest kendt i den brede befolkning, men designere som blandt andre Nanna Ditzel og Verner Panton er også kendt af mange – ikke mindst i udlandet.

I de senere år, hvor de “moderne” møbler har fået en opblomstring, og igen er blevet eftertragtede, er også navne som før var reletivt ukendte blevet populære. Det er navne som f.eks. Kai Kristiansen og Johannes Andersen, som for de fleste var aldeles ukendte for 10 år siden, men som i dag opnår pæne hammerslag på auktioner i Danmark, og ikke mindst i udlandet.

Vi opkøber alle former for moderne dansk design. Også møbler som ikke har et kendt navn bag designet. Dansk møbelkunst fra midten af forrige århundrede og frem er en populær vare, også uden for landets grænser. En stor del af de møbler vi køber, bliver fakisk eksporteret. Det betyder at vi mange gange får en lidt højere pris end man kan forvente at få herhjemme, og dermed kan vi også tilbyde særdeles konkurrencedygtige priser når vi selv skal købe møblerne.

Har du møbler du ønsker at sælge, er du altid velkommen til at kontakte os for et tilbud. Vi kommer gerne og ser på møblerne, og vi afhenter dem selvfølgelig selv på adressen. Selvom vi har til huse på Sydsjælland, køber vi møbler på hele Sjælland, Lolland, Falster og Møn. Vi kører også gerne til både Fyn og Jylland, såfremt der er noget godt at køre efter.

Vi har lavet små profilsider om forskellige danske designere herunder. Der kan du læse lidt om dem, samt se eksempler på de møbler de har designet. Det kan være en hjælp hvis du skal have identificeret et møbel, og det kan også give en idé om prisniveauet hos de enkelte. Du kan selvfølgelig også bare kontakte os for en vurdering.

Vi svarer telefonen døgnet rundt, hele året, på 71 99 41 61.