GRATIS tilbud på rydning af dødsbo

Billede fra et bo der skal ryddes

Har du brug for et tilbud på rydning af et dødsbo? Vi kommer gerne og giver en vurdering og et uforpligtende tilbud på rydning af hele boet, eller restboet. Det er fuldstændig gratis og uforpligtende, og tager sjældent mere end en time.

Vores mere end 20 års erfaring i køb og rydning af dødsboer, samt handel med bedre brugte effekter, antikviteter og kunst, gør os i stand til hurtigt at danne os et overblik, samt at give dig en fair og korrekt pris for boet.

Kontakt os på telefon 71 99 41 61 og hør nærmere om hvad vi kan tilbyde, og aftal et tidspunkt for besigtigelse. Så kommer vi ud og giver et tilbud.

Det er også muligt at få foretaget en online vurdering, og få et tilbud på den måde – det kan du læse mere om her >

På denne side kan du læse lidt om hvad du skal gøre før du ringer, og før vi kommer på besøg, samt hvad du kan forvente:
Hvad skal jeg forberede?
Hvad har værdi, og hvad har ikke?

Hvor hurtigt kan i give et tilbud?

Meget hurtigt! Ring til os i dag, så er vi hos dig i morgen. Når vi har besigtiget boet, får du et tilbud med det samme. Du kan også få et tilbud online allerede om et par timer. Begge dele er helt gratis!

Hvad koster det at få ryddet et dødsbo?

Det kommer helt an på opgavens omfang. Vi vurderer værdien af det indbo der følger med når vi rydder boet, og ser på hvor meget arbejde der i øvrigt er med rydningen. Der ud fra giver vi et tilbud.

Koster det noget at få et tilbud på rydning af dødsbo?

Nej, det gør det ikke. Både besigtigelse af boet, samt tilbud på rydningen, er fuldstændig gratis og helt uforpligtende.