Hvor hurtigt kan i rydde dødsboet?

For langt de fleste af vores kunder, er der en dato for hvornår det dødsbo, som de står med, skal være ryddet. Mange gange haster det faktisk en del, og derfor er det vigtigt at finde en virksomhed, der kan rydde boet hurtigt. Andre gange haster det knapt så meget, men vi bestræber os alligevel altid på at få klaret opgaven indenfor få hverdage.

Hvor lang tid tager det for jer at rydde et dødsbo?
Hvor lang tid det tager at rydde et dødsbo, afhænger helt af boets omfang. Langt de fleste dødsboer tager 1-2 dage for os at rydde. En lille 2-3 værelses lejlighed med almindeligt indbo tager typisk ikke mere end én dag – en typisk villa på omkring 130m2 tager 1-2 dage. Det er naturligvis med forbehold, idet mængden af ting der befinder sig i en villa kan variere enormt.

Hvor hurtigt kan i gå i gang?
Det der for mange er mest interessant, er hvornår vi kan gå i gang. Typisk påbegyndes (og afsluttes) rydningen af et bo indenfor 5 hverdage efter vi har indgået en aftale om rydning – såfremt det altså kan lade sig gøre i forhold til arvingers eventuelle ønsker alle andet.

Tilbyder i ekspres-rydning?
Ja, det gør vi. Ved ekspres-rydning forståes at vi rydder kalenderen, kalder ekstra mandskab ind, og går i gang med opgaven med det samme. På den måde kan vi rydde et dødsbo fra dag til dag. Vi har både mandskab og udstyr til at klare stort set en hvilken som helst opgave på én dag, hvis det er nødvendigt.

Har i plads i kalenderen til at rydde det dødsbo jeg står med?
Ja, vi har altid plads i kalenderen. Vi har ekstra mandskab der kan kaldes ind, hvis vi har flere opgaver samtidigt – og vi kan altid hjælpe dig, uanset tidspunktet. Du kommer ikke til at gå og vente i en måned på at vi går i gang med rydningen – som beskrevet ovenfor påbegynder (og afslutter) vi som regel opgaven indenfor 5 hverdage, ligesom vi også tilbyder ekspres-rydning.