Guld købes og sølv købes på Sydsjælland

Guld købes – sølv købes – ring 71 99 41 61

Georg Jensen opsatser som denne køber vi til konkurrencedygtige priser.

Guld og sølv købes: Vi opkøber guld og sølv til videresalg og til smelt.
Alt har interesse, fra korpus til service og smykker. Se vores priser her.

Vi holder til i Næstved på Sydsjælland, men opkøber gerne guld og sølv i hele det østlige Danmark. Du har mulighed for at besøge vores showroom i Næstved og få et tilbud på dit guld og sølv, men vi kommer lige så gerne hjem til dig og ser på effekterne. Det er naturligvis helt uforpligtende, og koster ikke noget.

Vi giver altid en fornuftig pris, og vi kommer gerne hjem til dig og ser på effekterne, så du slipper for at transportere det værdifulde guld eller sølv udenfor dit hjem.

Alt guld og sølv har interesse og købes kontant.

Georg Jensen sølvtøj købes
Sølvtøj fra Georg Jensen er altid populært, og er noget vi altid kan sælge videre. Derfor er vi også altid parate til at betale en god pris for sølvet. Læs mere om hvilket Georg Jensen sølvtøj vi især er interesserede i lige her.

Andre, kendte danske sølvsmede som f.eks. Hans Hansen og Sv. Michelsen er også rigtig interessante, men alt sølvtøj har værdi for os – også det der er gået i stykker, og ikke er meget mere værd end skrotprisen.

Ring til os på telefon 71 99 41 61 og hør nærmere, og aftal evt. tid for besigtigelse af dine effekter.

Guld købes Næstved – og resten af Syd- og Midtsjælland
Vi holder selv til i Næstved, og kommer gerne hjem til dig og ser på dit guld og sølv, så du selv slipper for at transportere det.

Bor du i Ringsted, Haslev, Vordingborg eller i en anden by på Syd- eller Midtsjælland, kan vi ofte komme og se på dit guld eller sølv samme dag.

Her kan du vores aktuelle indkøbspriser for guld og sølv – læs mere

Vi køber sølv og guld i Næstved, Ringsted, Haslev, Faxe, Præstø, Slagelse, Stege, Nykøbing Falster, Vordingborg og på resten af Syd-, Midt- og Vestsjælland, samt Møn og Lolland-Falster.