Frimærker og postkort købes

Vi opkøber gamle frimærker, postkort og fotografier

For mange har de ingen værdi, for nogle er de bare sjove, og for samlerne kan de have stor værdi: Frimærker og postkort.

Vi har kunder til gamle postkort og frimærker fra hele verden, og opkøber gerne større partier af begge dele. Gamle fotografier har også vores interesse.

For alle tre ting gælder, at de skal helst skal være så gamle som muligt. Det vil sige fra før 1950, og meget gerne meget ældre. Gamle danske postkort har vores største interesse, men i princippet er postkort, frimærker og fotografier fra hele verden interessante for os.

Ethvert tilbud beror på en besigtigelse af effekterne. Vi kommer meget gerne hjem til dig og ser hvad det er du har til salg. I visse tilfælde er vi nødt til at vende tilbage med et tilbud, hvis der er særlige, interessante effekter som vi skal undersøge nærmere, men i de fleste tilfælde kan vi give dig et tilbud med det samme.

Det er langtfra alle postkort, frimærker og fotografier der har nogen videre værdi, men af og til kan der gemme sig et eller flere guldkorn i en samling. Derfor er det også vigtigt at vi får set samlingen igennem før vi kommer med et tilbud.

Bor du langt væk fra Næstved, hvor vi holder til, er det muligt at få et tilbud via mail. Hvis du har mulighed for at sende os billeder af effekterne, vil vi efter bedste evne forsøge at vurdere dem ud fra det.

Kontakt os på telefon 71 99 41 61 eller på mail kontakt@dodsbo-sydsjaelland.dk.