Smykker købes

Smykker købes

Vi køber alle former for smykker – også bijouteri!

Smykkerne du har arvet fra farmor kan være rigtig mange penge værd, og selv de der ikke er af en kendt guld- eller sølvsmed kan faktisk også indbringe lidt.

Vi handler med alle typer af smykker – også modesmykker der ikke er af guld eller sølv. Selvfølgelig køber vi gerne fine, gamle smykker af Hans Hansen og Georg Jensen, men vi køber lige så gerne samlinger af smykker i tin, plast eller andre kunstmaterialer.

Hvilke typer af smykker har størst værdi?
De mest værdifulde smykker der findes, er guld- og sølvsmykker af kendte, danske designere. Eller det er i hvert fald de mest værdifulde, som vi støder på herhjemme.

Sølvsmede som Siersbøll, Michelsen, Hans Hansen og Georg Jensen har i årtier været populære, og udover at være flotte er de efterhånden også blevet eftertragtede samlerobjekter. Især Georg Jensens smykker af ældre dato kan være rigtig mange penge værd. Her kan en broche i sølv, som måske normalt ville koste 1-200 kroner, pludselig koste 1-2-3.000 hvis der er et Georg Jensen stempel i den.

Men andre former for smykker har også værdi. Det gælder for eksempel smykker med ældelstene, smykker med perlemor, rav-smykker og halskæder m.m. med koraller. Værdien er absolut højest når der er tale om guld- eller sølvsmykker, men vi handler med alle typer smykker.

Noget der efterhånden bliver mere og mere moderne, er smarte, moderne smykker i tin. Det har ikke tidligere været noget der kostede noget videre, men i dag kan de bedste smykker i tin koste mange hundrede kroner.

Er der tale om simili-smykker (altså smykker der ikke er i guld eller sølv) køber vi dem gerne, men helst i større mængder. Det er ikke mange kroner et enkelt smykke indbringer, så der skal helst være en del for at det giver mening for både os og dig. Du kan altid sende os billeder af hvad du har til salg – også selvom du bor langt væk. Bor du på Fyn eller i Jylland kan vi nok handle alligevel, hvis du er villig til at sende smykkerne til os.

Bor du i det østlige Danmark kommer vi altid gerne forbi og ser hvad du har til salg, og du kan få et helt uforpligtende tilbud på stedet.

Vi har også en lager-butik i Næstved, hvor du er velkommen til at komme forbi i vores åbningstid. Ring gerne på telefon 71 99 41 61 og hør nærmere omkring hvornår vi har åbent næste gang.