Arne Jacobsen møbler købes

Syverstole købes! Vi afhenter selv i hele Danmark!

Arne Jacobsen er én af danmarks bedst kendte designere, og også én af de mest alsidige. Udover at have designet en række af de mest ikoniske møbler der findes – som f.eks. “Svanen”, “Ægget” og “Syver-stolen”, der findes i mange hjem – har han også designet en række kendte bygninger. Blandt andet SAS-hotellet midt i København, hvortil Jacobsen designede alt fra møbler til dørmåtter, lamper og stikkontakter.

De fleste kender hans “skal”-stole i formspændt træ – ofte bemalet – og sat på et metalstel. “Grand Prix”-stolen, “Myren” og “Syveren” er blandt dem de fleste har set, og kender, og de findes overalt i Danmark: fra offentlige institutioner til private hjem, i titusindevis.

Nogle af Jacobsens møbler koster rigtig mange penge. For eksempel kan en tidlig udgave af Ægget, med den rette patinering, koste 100.000 kroner, imens andre – som f.eks. en syver-stol, typisk koster omkring 500 kroner. Ligesom han gjorde i sit virke, spænder priserne på Jacobsens møbler altså også vidt.

Vi køber gerne møbler af Arne Jacobsen, både de dyre og de knapt så dyre. Alt har interesse. Kontakt os meget gerne hvis du har noget du ønsker et tilbud på. Vi svarer telefonen døgnet rundt på 71 99 41 61.

Arne Jacobsens “Ægget”. Prisen starter ved omkring 12.000 kroner for en stol polstret med stof i pæn stand, og går helt op til over 100.000 kroner for en ældre model (de allerførste modeller) i læder, med rette patinering.
En helt stabel syvere. Modeller som disse, lakeret uden polstring, koster typisk omkring 500 kroner på auktion. Vær opmærksom på om ryggen er “blød” – det forringer værdien meget. Udgaver polstret i f.eks. sort læder koster typisk 12-1500 pr. stk.