Rydning af dødsbo i Sakskøbing

Rydning af et dødsbo kan være en stor opgave – både fysisk, og ikke mindst følelsesmæssigt. Derfor søger mange arvinger hjælp i forbindelse med rydningen af et dødsbo.

Vi køber og rydder dødsboer i Sakskøbing, og alle former for opgaver har interesse for os. Om det er en lille plejebolig, en lejlighed på anden sal eller et større landsted, så kan vi klare opgaven.

Måden det foregår på, er at du ringer til os på telefon 71 99 41 61. Så tager vi en snak omkring hvad det drejer sig om, og aftaler et tidspunkt hvor vi kan komme ud og besigtige boet. Besigtigelse er vigtig, da vi for at kunne give så korrekt et tilbud som muligt, er nødt til at se hvad opgaven drejer sig om. Det gælder både i forhold til omfanget, men også i forhold til hvilke værdier der må være i boet.

Når vi har besigtiget dødsboet, giver vi et tilbud på rydningen. Tilbudet gives ud fra hvilke værdier der er i boet, som vi kan omsætte, samt omfanget af opgaven. Vores tilbud er altid fuldstændig uforpligtende, og det koster ikke noget at få et tilbud.

Bliver vi enige, aftaler vi det praktiske omkring hvordan rydningen skal foregå. Vi aftaler typisk en dato for opstart af arbejdet, samt en deadline for hvornår vi skal være færdige. Mange gange får vi udleveret en nøgle til boet, så du ikke behøver at møde op og låse os ind.

Dernæst klarer vi opgaven. Alt der ikke skal blive i boet, fjerner vi. Hvidevarer, gulvtæpper, gardiner, store møbler, småting, affald, drivhuset, loftrummet, kælderrummet – alt er tomt når vi er færdige, og tilbage står kun de ting der skal blive efter aftale med dig.

Har du behov for at gå lavet en slutrengøring efterfølgende, klarer vi også gerne det.

Vi kan altså klare alle former for opgaver, og ofte ganske hurtigt. De fleste opgaver er afsluttet indenfor en uge efter vores første kontakt.

Ring meget gerne til os på telefon 71 99 41 61 allerede i dag, og hør nærmere omkring hvad vi kan tilbyde, hvis du har et dødsbo i Sakskøbing der skal tømmes. Vi svarer telefonen døgnet rundt, alle ugens dage.