Dødsboer Kalundborg

Står du med et dødsbo i Kalundborg, som du ønsker at få ryddet? Vi har mere end 20 års erfaring i køb og rydning af dødsboer, og vi giver altid en fair pris på ogaven.

Nogle dødsboer betaler vi for at rydde, og andre opgaver tager vi os betalt for. Det afhænger helt af hvilke værdier boet rummer.

For at kunne give en korrekt pris, kommer vi altid ud og besigtiger boet. Her vurderer vi omfanget af arbejdet med rydningen, holdt op imod værdien af de effekter vi kan sælge videre. Ud fra det giver vi et tilbud.

Det er naturligvis helt gratis og uforpligtende at få et tilbud fra os.

Bliver vi enige om en aftale, kan selve rydningen typisk klares i løbet af få dage. Det afhænger selvfølgelig lidt af opgavens omfang, men der er ingen former for opgaver vi ikke kan klare.

Er du interesseret i at høre nærmere, er du velkommen til at ringe til os på 71 99 41 61. Vi svarer telefonen alle ugens dage.

Hvor hurtigt kan i give et tilbud?

Meget hurtigt. Ofte dagene efter du kontakter os, og i nogle tilfælde endda samme dag hvis det haster.

Hvordan vurderer i værdien af effekterne i boet?

Vi har mere end 20 års erfaring i køb og salg af design, antikviteter og andet indbo, og har derfor en god idé om hvad ting er værd, når de skal sælges videre. Har vi ikke den fornødne ekspertise, har vi et stærkt bagland af eksperter der kan træde til.

Koster det noget at få et tilbud?

Nej, det koster ikke noget at få et tilbud, og vores tilbud er naturligvis altid fuldstændig uforpligtende.