Dødsboer købes og ryddes i Faxe

Dødsbo Faxe: Vi tilbyder køb og rydning af dødsbo i Faxe

Har du et dødsbo du skal have tømt i Faxe eller omegn? Så kommer vi meget gerne og giver et uforpligtende tilbud på rydningen.

Rent praktisk foregår det således, at du kontakter os og laver en aftale om besigtigelse af boet. Vi kommer så ud og foretager en vurdering, og giver dig et tilbud på stedet.

Dødsboer med større værdier betaler vi penge for. Dødsboer uden værdier der kan realiseres kan vi i visse tilfælde tage os betalt for at rydde. Vores tilbud er naturligvis fuldstændig uforpligtende.

Vi har flere års erfaring i vurdering, køb og rydning af dødsboer, og leverer altid en tilfredsstillende oplevelse for vores kunder. Boerne tømmes typisk fra dag til dag, og vi har mandskab til både små og store opgaver.

Kontakt os på telefon 71 99 41 61 og hør mere om mulighederne.

Vi kan levere den service, du har brug for!

Vi rydder dødsboer – det vil sige, at vi kan klare alt i forbindelse med rydning af boet. Møbler, nipsting, tøj, bøger – alt hvad der findes i boet, kan vi fjerne. Hvidevarer, søm og skruer i vægge, skure, haver, garager m.m. kan vi også klare.

Har du brug for rengøring?

Uanset om dødsboet er en lejebolig eller en ejerbolig, er der som regel behov for en form for rengøring når den er ryddet. Vi tilbyder slutrengøring som en del af vores service. Har du en manual fra boligselskabet følger vi naturligvis den. Fejning/støvsugning er altid en del af vores service, også selvom du ikke tilkøber slutrengøring.

 

Hvor hurtigt kan i ryddet et dødsbo i Faxe?

Det kan vi meget hurtigt! Ring til os i dag og aftal tidspunkt for besigtigelse – så klarer vi opgaven indenfor ganske få dage.

Hvad koster det at få ryddet et dødsbo i Faxe?

Det er meget forskelligt. Mange gange koster det ikke noget. Nogle dødsboer tager vi penge for at rydde, andre tager vi os betalt for. Det handler helt om hvilke værdier der må være i boet.