Dødsbo i Maribo købes og ryddes

Står du med et dødsbo i Maribo, og ønsker du et tilbud på en komplet eller delvis rydning af boet?

Vi tilbyder totalrydning af dødsboer, hvor vi fjerner alt det i ikke selv skal gemme – fra møbler til gulvtæpper. Udhuse, skure, loftrum og garager klarer vi naturligvis også.
Det betyder ikke noget for os om det er et komplet dødsbo, eller om der er plukket ting ud. Det kan højest have betydning for prisen. Alle opgaver har vores interesse.

Vores kapacitet tillader os at sige ja til alle former for opgaver. Lige fra små plejeboliger til større landsteder. Det meste kan vi endda klare på få dage.

Hvad vi kan betale for at rydde et dødsbo, eller hvad vi tager os betalt for det, afhænger helt af hvilke effekter boet rummer, samt omfanget af arbejdet med at bortskaffe de resterende ting. Vi forsøger at genbruge så meget som muligt, og det vi ikke selv kan sælge, men stadig har en værdi, afleverer vi i videst muligt omfang til velgørenhed.

Som udgangspunkt tilbyder vi at fjerne alt det i ikke selv ønsker at beholde. Er der ting der skal blive på ejendommen respekterer vi naturligvis dette. Vi gennemgår ejendommen sammen med dig, og får et overblik over hvad der skal væk, og hvad der skal blive, når vi er færdige med rydningen.

Har du behov for at få foretaget slutrengøring af boet, kan vi også klare det.

Så står du med et dødsbo i Maribo, som du ønsker at få ryddet helt eller delvist, så kontakt os meget gerne.
Vi kommer altid gerne og besigtiger ejendommen og giver et helt uforpligtende tilbud. Du er også velkommen til at kontakte os selvom det måske kun er enkelte, bedre effekter du ønsker at sælge.

Vi svarer telefonen døgnet rundt på 71 99 41 61.

Hvor hurtigt kan i rydde et dødsbo i Maribo?

Meget hurtigt! Indenfor 1-5 dage efter vores første kontakt har vi typisk ryddet dødsboet, såfremt i har behov for det. Det kan også gå endnu hurtigere, men det aftales altid med jer hvornår det skal foregå.

Hvad koster det at få ryddet et dødsbo i Maribo?

Det er meget forskelligt. Nogle dødsboer betaler vi penge for at rydde, og nogle tager vi os betalt for. Det afhænger helt af opgavens omfang, samt hvilke værdier boet eventuelt rummer.