Dødsbo i Taastrup

Vi køber og rydder dødsboer i Taastrup

Vi opkøber og rydder dødsboer i Taastrup, og kommer altid gerne og giver en uforpligtende vurdering, samt et lige så uforpligtende tilbud.

Der er stor forskel på hvilke værdier et dødsbo rummer, så alle vore tilbud beror på en individuel vurdering, som er betinget af en besigtigelse. Når vi har dannet os et overblik over boet, giver vi dig på stedet et helt uforpligtende tilbud.

Vurderingen, og tilbudet på rydningen, afhænger helt af hvilke effekter boet rummer, samt hvor stor en opgave rydningen er. Nogle dødsboer betaler vi penge for at rydde, og andre tager vi os betalt for. Du kan læse lidt mere om hvad der har værdi, og hvad der som oftest ikke har, i et dødsbo, i vores guide som du finder lige her: Hvad har værdi, og hvad har ikke?

Hvis vi indgår en aftale omkring rydning af dødsboet, kan vi klare opgaven meget hurtigt. Typisk er opgave af sluttet indenfor en uge efter besigtigelsen. Hvornår det skal foregå er dog altid noget vi aftaler med jer.

Det er ikke kun totalrydninger der har interesse. Køb af enkelte effekter, tømning af restboer, flytteboer og så videre har også vores interesse.

Du er altid velkommen til at ringe til os og høre nærmere, og eventuelt lave en aftale om besigtigelse. Vi svarer på telefon 71 99 41 61 døgnet rundt, alle ugens dage.

Det kommer helt an på opgavens omfang, samt hvilke værdier der er i boet. Nogle dødsboer betaler vi for, andre tager vi os betalt for at rydde.

Meget hurtigt! Ring til os i dag, og aftal en tid for besigtigelse. Så kan boet være ryddet allerede om et par dage.

Ja, der er ikke noget vi ikke kan klare at flytte. Møbler, hvidevarer, alt i haven, garager m.m.