Dødsbo købes og ryddes i København

Står du med et dødsbo i København, som du skal rydde? Det kan være en rigtig hård opgave – både fysisk og følelsesmæssigt – når man som arving står overfor at rydde et dødsbo. Derfor er der mange der søger hjælp, når boet skal tømmes helt for effekter.

Når du arver et dødsbo, er der mange ting du skal forholde dig til. Én af de ting, som for mange kan være det sværeste at overskue, er rydningen af boligen. Når de ting du eller de øvrige arvinger ønsker at beholde er plukket ud, skal resten af boligen som oftest ryddes fuldstændig. Alt fra mindre nipsting til store skabe skal bortskaffes eller sælges, og det er en rigtig stor opgave for mange.

Alle former for dødsboer og restboer har interesse – vi opkøber også enkelte møbler eller bedre, brugte genstande. Ring til os på 71 99 41 61 allerede i dag, og hør nærmere!

Vi køber og rydder dødsboer på hele Sjælland – også i København. Alt fra lejligheder til liebhaverejendomme kan vi klare, og oftest relativt hurtigt efter vores første kontakt.

Det første du skal gøre, hvis du ønsker et tilbud fra os, er at ringe til os. Her kan vi fortælle nærmere omkring hvordan det i praksis foregår, og vi kan evt. aftale et tidspunkt, hvor vi kan komme og besigtige boet.

At få et tilbud fra os er fuldstændig gratis. Om det også er gratis at få ryddet boet, afhænger helt hvad boet rummer. Nogle dødsboer betaler vi for at rydde, og andre tager vi os betalt for. For os handler det om hvor stor en opgave det drejer sig om, i forhold til hvor meget værdi boet rummer.

Vi har lavet en guide til hvad der har værdi, og hvad der ikke har, når du skal rydde et dødsbo. Den finder du lige her.

Indgår vi en aftale omkring rydning af dødsboet, aftaler vi et start- og sluttidspunkt, og så klarer vi opgaven for dig. Alt fra hvidevarer til gardiner, tunge møbler m.m. kan vi fjerne, hvis det skal væk. Vi tager os naturligvis også af alt andet i boligen, som du ikke selv ønsker at gemme.

Loftrum, kælderrum, garager og haver kan vi også rydde for dig, ligesom vi altid fjerner søm og skruer og fejer efter os når vi er færdige.

Kontakt os gerne på telefon 71 99 41 61, og hør nærmere omkring hvad vi kan tilbyde, når du skal have ryddet et dødsbo i København. Vi svarer telefonen døgnet rundt alle ugens dage.

Hvor hurtigt kan i rydde et dødsbo i København?

Det kan vi meget hurtigt. Som regel tager det max. en uge fra vi har indgået en aftale, men det kan sagtens gå hurtigere hvis i har behov for det.

Hvad koster det at få ryddet et dødsbo i København?

Det er meget forskelligt hvad det koster. Nogle gange betaler vi penge for at rydde et dødsbo. Det afhænger helt af opgavens omfang, samt hvilke værdier der findes i boet.

Hvordan får jeg vurderet et dødsbo i København?

Ønsker du en vurdering af boet, med henblik på salg eller rydning, kommer vi helt gratis og uforpligtende forbi og giver et tilbud og en vurdering. Ring til os i dag og hør nærmere.