Dødsbo rydning

Dødsbo rydning: Vi tilbyder køb og rydning af dødsboer i hele det østlige Danmark!

Rydning og køb af dødsbo. Alt har interesse. Intet er for stort, og intet er for småt.

Vi opkøber og rydder dødsboer på hele Sjælland, Møn, Lolland og Falster, samt i hele København. Rest-boer har også interesse, ligesom effekter der ikke kan medtages ved f.eks. flytning til plejebolig også har vores interesse.

Alt fra nips til møbler. Indgår vi aftale om rydning af boet, tager vi alt med. Fra gulvtæpper til gardiner. Vi sørger for at boet tømmes helt for effekter. Har du brug for slutrengøring, f.eks. i forbindelse med at ejendommen skal sættes til salg, kan vi også klare det.

Du er altid velkommen til at ringe til os på telefon 6079 8581 og høre mere om hvad vi kan tilbyde. Vi har mange års erfaring i køb og rydning af dødsboer, og når vi har besigtiget effekterne i boet, giver vi dig et uforpligtende tilbud med det samme. Selve rydningen af boet klares ofte fra dag til dag, afhængig af hvordan det kan passe ind i dine planer.

Hvad du skal forberede til vi kommer

Som udgangspunkt skal du ikke forberede noget. Lad være med at begynde at pakke ting i kasser, hvis du ønsker at vi skal give et tilbud på rydningen. Hvad vi kan betale for boet, eller hvad vi vil kræve som betaling for rydningen, afhænger helt og holdent af hvilke værdier boet indeholder. Derfor er det vigtigt at vi kan få et nogenlunde overblik over effekterne i boet.

Mange gange kan de ting som ingen værdi har for dig, have en vis værdi for os.

Inden vi kommer og besigtiger boet, skal du have gjort dig klart om det er alt der skal fjernes, eller om der er effekter der skal blive stående, eller som du eller andre arvinger selv vil gemme. Det er vigtigt for os at vide præcist hvad det er, og ikke er, vi giver et tilbud på.

Her kan du læse mere omkring det praktiske i forbindelse med rydning af et dødsbo:
Praktisk – sådan foregår en rydning af et dødsbo

Vi køber også enkelt effekter fra dødsboer eller restboer, flytteboer og lignende. Har du noget stående, som du ikke længere har brug for, og som du tror kan have interesse for os, så er du mere end velkommen til at kontakte os. Næsten alt har interesse.

Læs mere om hvad vi køber lige her:
Effekter fra dødsboer m.m. købes kontant

Erfaring har en vis betydning
Vi har mange års erfaring i at købe og rydde dødsboer. Det har visse fordele. Først og fremmest har vi set det meste mindst én gang før, og har en idé om hvad effekterne kan indbringe ved videresalg. Det sikrer dig en fair pris.

Dernæst har vi stor erfaring i rydning af dødsboer. Det sikrer dig at både effekter og ejendommen de står i behandles med den respekt det fortjener, samt at rydningen ikke tager længere tid end den behøver. Vi har mandskab til at klare rydningen hurtigt og effektivt, og lægger vægt på at være så lidt som muligt til gene for naboer, trafikken m.m.

Oftest får vi nøglen til ejendommen når der er indgået aftale om rydning. Det gør det lettest for os at planlægge rydningen, som vi kan placere på det tidspunkt hvor det er mest hensigtsmæssigt. Når vi er færdige, afleverer vi nøglen tilbage på aftalte sted. Har du selv behov for at være tilstede i forbindelse med rydningen, er dette naturligvis også muligt.