Dødsboer afhentes

Dødsboer afhentes: Vi afhenter dødsboer på hele Sjælland, Møn og Lolland-Falster

Står du med et dødsbo som du skal have ryddet, så kontakt os og hør om det evt. er noget vi kan afhente ganske gratis. Det kan i mange tilfælde godt lade sig gøre, hvis der bare er en smule værdi i indboet. Dødsboer afhentes også imod betaling, ligesom vi gerne betaler for dødsboer med større værdier. For at give et tilbud, og finde ud af hvorvidt vi kan betale for at tømme boet, kræves en besigtigelse.

Ring til os på telefon 71 99 41 61, og hør nærmere om mulighederne.

Vi vil spørge ind til effekterne i boet, og opgavens omfang, og aftale et tidspunkt for besigtigelse af boet. Typisk kan vi tage et kig på boet allerede samme dag, eller dagen efter, hvis det passer ind i dit program.

Hvornår er det gratis?
Hvornår det er gratis at få tømt et dødsbo, afhænger af effekterne i boet. I nogle tilfælde tager vi penge for en rydning, ligesom vi i andre tilfælde betaler penge for boet. Men i rigtig mange tilfælde går det lige op. Det gør det, når værdierne i boet har en værdi for os, som nogenlunde modsvarer de omkostninger vi har i forbindelse med rydningen.

Vi er ikke skraldemænd, så lad være at forvente en gratis rydning hvis der vitterligt intet er af værdi i boet. Der er nødt til at være et eller andet vi kan tjene penge på ved videresalg. Afhængig af opgavens omfang behøver der ikke være værdier for mange tusinde kroner, men lidt skal der nødvendigvis være, for at vi kan få en forretning ud af det.

Hvor hurtigt kan det foregå?
Ønsker du en gratis rydning af et dødsbo hvor der ikke er meget af værdi, er det en rigtig god idé at kontakte os i så god tid som muligt. Rydninger i sidste øjeblik er typisk dyrere end rydninger som vi har 14 dage eller en måned til at passe ind i vores kalender.