Dødsboer i Skælskør købes og ryddes

Dødsboer i Skælskør købes og ryddes – gratis vurdering og uforpligtende tilbud gives

Vi har mange års erfaring i køb og rydning af dødsboer i Skælskør, og sikrer dig en god oplevelse i en svær tid, når vi tilbyder at tage os fra alt til tømning af indbo fra boligen til bortkørsel af affald m.m. Vi har forståelse for, at det at stå overfor at administrere et dødsbo kan være hårdt, både på den ene og den anden måde.

Alle effekter har i princippet interesse for os. Således er vi interesserede i både hele hjem, men også restboer, hvor arvingerne har taget det de selv ønsker at beholde.

Det første vi gør, er at komme og besigtige boet. Vi gennemgår det fra en ende af, og danner os et overblik over hvad der er af værdier som vi kan sælge videre. I nogle boer er der masser af ting der egner sig til videresalg, og i andre er det slet intet. Uanset hvad kan vi hjælpe med at få boet tømt. Hvorvidt vi kan betale penge for at rydde boligen, eller vi tager os betalt for det, afhænger naturligvis af hvilke effekter boet rummer. Nogle dødsboer betaler vi mange penge for, andre tager vi os betalt for at rydde, og mange boer går “lige op”.

Du er altid velkommen til helt uforpligtende at kontakte os på telefon 71 99 41 61 og høre mere om mulighederne. Vi tilbyder også totalrydninger inklusiv slutrengøring hvis du skulle ønske dette.

Her kan du læse lidt mere om hvorfor du skal vælge os til opgaven:
Derfor skal du vælge os