Dødsboer købes og ryddes i Bjæverskov

Vi tilbyder køb og rydning af dødsboer i Bjæverskov

Står du med et dødsbo i Bjæverskov, og ønsker du et tilbud på salg af enkelte effekter eller en rydning af hele boet? Så er du kommet til det rette sted.

Vi har mere end 15 års erfaring i køb og salg af antikviteter, kunst, design og bedre genbrug – herunder også vurdering samt køb og rydning af dødsboer.

Vi kommer altid gerne og giver et uforpligtende tilbud på boet – hvad enten det drejer sig om en rydning af hele boet, restboet eller flytteboet, eller der blot er tale om salg af enkelte effekter fra boet. Hvorvidt i ønsker selv at stå for selve rydningen, eller overlade den del til os, skal i gøre op med jer selv. Vi er interesserede uanset om i blot ønsker at sælge enkelte effekter, eller i ønsker en total rydning hvor vi fjerner alt, og fejer efter os.

Hvad vi kan betale for et dødsbo, afhænger helt af hvilke effekter der befinder sig i det. For os er det et regnestykke, som handler om hvor lang tid der går med at sortere, køre affald væk osv., kontra hvilke værdier der befinder sig i boet. Nogle dødsboer betaler vi penge for, og nogle boer tager vi os betalt for at rydde. I mange tilfælde går værdien af indboet lige op med effekternes værdi og arbejdets omfang.

Det er altså nødvendigt for os, for at kunne give et tilbud, at vi kommer og ser boet. På den måde kan få en idé om hvilke værdier boet rummer, samt arbejdets omfang. Det koster ikke noget at få os ud og vurdere boet, og det er fuldstændig uforpligtende.

Ring til os på telefon 71 99 41 61 og hør nærmere om hvad vi kan tilbyde.