Dødsboer købes og ryddes i Haslev

Dødsbo ryddes i Haslev

Vi opkøber og rydder dødsboer
i Haslev
Ring ☎ 71 99 41 61

Dødsbo Haslev: Dødsbo Sydsjælland opkøber og rydder dødsboer i Haslev. Vi kommer gerne og giver et uforpligtende tilbud på hele boet, eller dele af det. Det er gratis, og fuldstændig uforpligtende at få et tilbud. Tilbudet gives på stedet når vi har gennemgået boet, og tilbudet udarbejdes efter hvilke effekter boet indeholder.

Vi har afdelinger både på Syd- og Midtsjælland, og kan hurtigt komme til dig i Haslev.

Hvad er vi interesserede i? Alt har interesse!

Som udgangspunkt er vi interesserede i alt. Hele boer har altid vores interesse. Det vil sige dødsboer, hvor der kun er fjernet de genstande der har værdi for arvinger eller lignende. Men restboer, altså boer hvor der kun er “rester” tilbage, har også vores interesse. Om vi kan betale penge for boet, om vi tager penge for at rydde det, eller om det går lige op med værdien af effekterne, afhænger helt af hvilke effekter der er tilbage når vi kommer og giver et tilbud.

Vi har mange års erfaring i vurdering og køb af dødsboer, og vi garanterer dig en rimelig pris for rydningen. Vores brede netværk giver os mange afsætningsmuligheder, så ting der måske ikke har den store værdi for andre, kan sagtens have værdi for os. Som udgangspunkt er vi derfor interesserede i det meste. De fleste dødsboer rummer værdier for os.

Du kan læse lidt mere om hvad der kan have værdi, og hvad der typisk ikke har, lige her »

Hvordan foregår det i praksis?

Hvis vi indgår aftale omkring rydning, tager denne typisk en enkelt dag eller to for en almindelig lejlighed eller et mindre parcelhus. Rydningen kan foregå både i hverdage og i weekender. Det er en god idé at sørge for at vi har i hvert fald en uge til at foretage rydningen – det giver større mulighed for at passe det ind i vores kalender.

Ring til Peter på 6079 8581 og hør nærmere, og aftal tid for evt. besigtigelse af boet. Besigtigelse af boet kan typisk ske allerede samme dag du kontakter os, eller dagen efter, såfremt det passer dig.

Har du et dødsbo i Haslev? Så kontakt os og hør nærmere omkring hvordan vi hjælper dig videre.

Herunder kan du læse mere om hvordan vi arbejder:
Sådan klarer vi rydningen for dig
Derfor skal du vælge os