Dødsboer købes og ryddes i Korsør

Vi opkøber og rydder dødsboer i Korsør. Står du med et dødsbo i Korsør som du ønsker et tilbud på rydning af? Så kontakt os meget gerne.

Alle former for dødsboer og restboer har interesse. Ingen opgave er for stor, og ingen opgave er for lille. Vi handler med alt fra antikviteter til hvidevarer, så alle former for indbo kan have vores interesse. Vi tilbyder komplet rydning af boet, hvor vi fjerner alt indbo, gulvtæpper, gardiner, søm og skruer m.m., ligesom vi også kan sørge for rydning af udhuse, garager og loftrum.

Har du brug for at få gjort boet rent inden overdragelse til ny køber eller boligselskab, giver vi også gerne et tilbud på det. Vi har meget konkurrencedygtige priser på rengøring.

Hvad vi kan betale, eller tages os betalt, for at rydde et dødsbo, afhænger helt af hvilke effekter der findes i boet. Nogle boer rummer store værdier, imens andre har mere begrænset værdi. Vi gennemgår boet, og giver et tilbud ud fra hvilke umiddelbare værdier vi ser, holdt op imod omfanget af arbejdet med rydningen. Tilbudet er helt uforpligtende.

Du kan ringe til os døgnet rundt og høre nærmere omkring hvad vi kan tilbyde, samt eventuelt aftale et tidspunkt, hvor vi kan komme forbi og besigtige boet.
Fra besigtigelsen kan vi typisk have ryddet boet indenfor en uge – kortere frister er mulige efter aftale.

Efter besigtigelsen vil du i de fleste tilfælde få et tilbud på stedet med det samme. I enkelte tilfælde kan der være effekter vi er nødt til at undersøge nærmere, for at vurdere værdien af dem. I det tilfælde vender vi tilbage i løbet af et døgns tid med vores tilbud.

Ring til os på 71 99 41 61 vi svarer telefonen hele døgnet, alle ugens dage.