Dødsboer købes og ryddes i Nykøbing Falster

Rydning af dødsbo i Ringsted

Dødsbo Nykøbing Falster: Vi køber og rydder dødsboer i Nykøbing Falster. Uforpligtende vurdering og tilbud gives.

Vi køber og rydder dødsboer i Nykøbing Falster, og på hele Lolland og Falster. Dødsboer kan ryddes fra dag til dag, og vi kommer altid gerne og giver et uforpligtende tilbud på køb eller rydning af dødsboet. Vi har erfaring i rydning af alt fra lejligheder til landejendomme.

Alt har interesse, også restboer. Er der noget i boet i ønsker at bevare, respekterer vi naturligvis dette. Ellers kan vi rydde alt – også tæpper, gardiner, udhuse, loftrum osv. – hvis vi indgår en aftale om en rydning af boet. Køb af enkelte effekter fra dødsboet har også vores interesse.

Hvad vi kan betale for at rydde boet, afhænger helt af hvilke effekter der findes i det. Nogle boer betaler vi penge for, andre tager vi os betalt for at rydde. For os handler det om hvor store værdier der findes, som vi kan sælge videre, samt hvor stort omfanget af arbejdet er.

Intet er for stort, og intet er for småt, så tøv ikke med at kontakte os. Det der ikke har den store værdi for dig, kan have stor værdi for os.

Ring til os på telefon 71 99 41 61 og lav en aftale om besigtigelse. Så kommer vi og kigger på boet, og giver dig et tilbud – fuldstændig uforpligtende.

Skal boet tømmes hurtigt klarer vi også det, og vi har mandskab til at rydde både små og store ejendomme.

Mere end 20 års erfaring

Vi har mere end 20 års erfaring i handel med antikviteter, kunst og bedre brugte genstande. Vi har arbejdet professionelt med køb og rydning af dødsboer de seneste seks år. Vores ekspertise er din garanti for en god og fair handel. Vi kan vurdere langt de fleste effekter selv, og skulle der være noget helt særligt, har vi et stærkt netværk der kan træde til, og hjælpe os med at give dig den rigtige pris.

Vores virksomhed sætter en ære i at omsætte og genbruge så mange effekter som muligt, når vi rydder en bolig. Det betyder at efterhånden kan afsætte – og dermed også se en værdi – i det meste. De ting som fint kan genanvendes, men som vi ikke selv kan sælge, donerer vi til velgørenhed.

Hvor hurtigt kan i rydde et bo i Nykøbing Falster?

Meget hurtigt! Alt efter opgavens art og omfang kan boet være ryddet 1-3 dage efter vores første kontakt.

Hvad koster det at få et tilbud?

En besigtigelse og et tilbud på køb og rydning af et dødsbo koster ikke noget, og er fuldstændig uforpligtende.

Hvad skal jeg forberede inden i kommer og kigger?

Intet. Det aller bedste er, hvis du lader boet stå som det nu engang er. Vi er vant til at se både snavs og rod, så du skal ikke hverken rydde op eller smide ud før vi har været der. Så er du også sikker på, at du ikke får smidt noget ud der kunne have værdi.