Dødsbo i Sorø købes og ryddes

Dødsbo Sorø

Vi opkøber og rydder dødsboer i Sorø

Dødsbo i Sorø: Står du med et dødsbo i Sorø, som du skal have afviklet? Så er du landet det rette sted. Vi opkøber og rydder dødsboer i Sorø – både hele boer, restboer og dødsboer hvor der kun er resterne tilbage.

Dødsbo Sydsjælland
Alle typer af dødsboer har interesse!

Hvad vi kan betale for boet, eller hvad vi tager os betalt for at rydde det, afhænger helt af hvad boet indeholder. Vi kommer altid gerne ud og besigtiger boet, og giver et tilbud. Det er gratis, og helt uforpligtende.
Du er altid velkommen til at kontakte os på telefon 71 99 41 61, og aftale et tidspunkt for besigtigelse, samt høre mere omkring hvad vi kan tilbyde, samt hvordan det i praksis foregår, når du vælger os til at rydde et dødsbo.

Noget af det der kan trække prisen op, er effekter der har større værdi for os. Det drejer sig i øjeblikket eksempelvis om dansk design, og design generelt, møbler i teak og palisander, kongelige figurer og bedre keramik fra Danmark og Skandinavien. Sølvtøj har også altid en høj værdi, ligesom smykkerne i smykkeskrinet har værdi – også dem der ikke er af guld eller sølv. Den slags effekter er i høj kurs, og tæller selvfølgelig op i den samlede vurdering.

Vi har handlet med antikviteter, kunst og bedre brugte ting igennem tre generationer. Det er din garanti for en ærlig og reel vurdering.

Alt har i princippet interesse, og der er ikke én bestemt slags effekter der har mere interesse end andre. Vi har et bredt netværk af kunder, og er alsidige i forhold til hvad vi handler med. Derfor kan der sagtens være ting i boet som har værdi for os, men ikke for ret mange andre. Vi er tredje generation i en familie af handlende, og har et stort netværk der gør det muligt for os at komme videre med det meste – fra teaktræs møbler til handicapscootere!

Antikviteter, retro, vintage, møbler.. vi handler med alt, og alt har interesse!

Du er meget velkommen til at ringe til os på telefon 71 99 41 61 og høre mere om hvad vi kan tilbyde, samt eventuelt aftale tid for besigtigelse af boet. Så kommer vi ud og giver et tilbud når det passer dig. Vi har afdelinger på både syd- og midtsjælland, og kan hurtigt komme til dig. Hvis vi indgår aftale om rydning, klares den oftest på 1-2 dage – og det kan både foregå i hverdage og i weekender. Du behøver ikke at være tilstede under rydningen, bare vi kan komme til boet.

Du skal ikke forberede noget før vi kommer og besigtiger boet
Du behøver ikke hverken at gøre rent, rydde op eller støve af. Vi er vant til at se både snavs og rod. Du skal heller ikke begynde at smide en masse ting ud, for du risikerer at kassere effekter vi vurderer til at have værdi. Selv tøj kan have værdi hvis det er den rigtige slags, og glas, keramik m.m. kan tit have en værdi for os – også selvom der ikke er et kongeligt stempel i bunden.

Du kan læse lidt mere om hvorfor vi synes du skal vælge os til opgaven, lige her:
Derfor skal du vælge os

På siden her, kan du læse mere om hvordan vi rent praktisk griber opgaven an:
Rydning af dødsbo – sådan klarer vi det for dig

Vi donerer masser af effekter til velgørenhed:
Mange ting har ikke den store værdi for os ved videresalg. Derfor donerer vi hvert år masser af effekter til velgørende organisationer. Tøj, sengetøj, dyner, bestik, senge, lamper, køkkenmaskiner, støvsugere og meget mere bliver hvert år givet videre til nogen der har brug for det. Læs mere her

Hvad koster det at få ryddet et dødsbo i Sorø?

Det afhænger helt af hvilke værdier boet indeholder. Boer med større værdier betaler vi penge for at rydde, og boer med ringe værdi eller meget store oprydningsopgaver tager vi penge for.

Koster det noget at få et tilbud?

Nej, det er helt gratis. Vi kommer altid gerne forbi og besigtiger boet, og giver et tilbud på rydning. Det er helt gratis, og fuldstændig uforpligtende.