Dødsbo i Stege og på Møn købes og ryddes

Dødsbo i Stege og på Møn købes og ryddes – uforpligtende tilbud gives

Står du med et dødsbo i Stege? Vi køber og rydder store og små dødsboer i Stege, og på resten af Møn. Alt fra lejligheder til villaer, landejendomme og sommerhuse klares. Alle typer indbo har principielt interesse. Effekterne der er tilbage i boet, afgør hvorvidt vi kan betale penge for at rydde boet, eller om vi vil kræve os betalt for det. For at give et konkret tilbud, har vi brug for at besigtige effekterne. Det gør vi gratis og uforpligtende efter aftale.
Vi giver gerne et uforpligtende tilbud på køb eller rydning af hele boet eller dele af dette. Bliver vi enige om en rydning af hele boet, klarer vi den så hurtigt som muligt – eller når det passer dig. Vi overholder altid vores aftaler, både mht. pris og deadline for rydningen.
Totalrydninger klares også, hvor vi fjerner alt fra gulvtæpper til gardiner. Har du brug for rengøring i forbindelse med at ejendommen skal gøres klar til salg eller lignende, har vi også mulighed for at klare det via én af vores samarbejdspartnere.
Ring til os på telefon 71 99 41 61 og hør nærmere om mulighederne. Vi kommer altid gerne og giver et uforpligtende tilbud.
På denne side kan du læse mere om hvorfor du skal vælge os til opgaven:
Derfor skal du vælge os
Her kan du læse mere omkring hvordan opgaven rent praktisk gribes an, og hvad du selv skal gøre:
Rydning af dødsbo – sådan klarer vi det for dig