Dødsboer købes og ryddes på Lolland

Står du med et dødsbo på Lolland, som du ønsker at få tømt? Eller vil du bare gerne sælge noget af indboet?
Uanset hvad, er vi klar til at hjælpe! Alt har interesse – fra mindre plejeboliger til større landejendomme. Vi kan klare alle former for opgaver.

Vi rydder dødsboer på hele Lolland – alt har interesse – også restboer og flytteboer.
Ring gerne til os på 71 99 41 61 og hør nærmere omkring hvad vi kan tilbyde.

Vi kan klare alt fra køb af enkelte effekter, til en total rydning af ejendommen, hvor vi fjerner alt det i ikke selv skal gemme. Alt fra mindre rækkehuse til større landejendomme kan vi klare – og er der skure, garager, lader m.m. klarer vi naturligvis også det.

Hvad kan vi betale for det? Det kommer helt an på opgavens omfang, samt værdien af det indbo vi kan tage med os hjem. Nogle boer betaler vi mange penge for, og andre tager vi os betalt for at rydde. Hvis der blot er tale om oprydning, og bortkørsel af effekter til genbrug, vil det typisk koste penge. Indeholder boet gode, salgbare møbler, figurer eller lignende, vil der typisk være tale om at vi betaler for opgaven.

Vi kommer altid gerne ud og giver et helt uforpligtende tilbud på opgaven. Det er naturligvis gratis. I langt de fleste tilfælde vil vi være i stand til at give et tilbud på stedet, umiddelbart efter besigtigelsen. Skulle der være effekter vi ikke er i stand til at vurdere, har vi et stærkt bagland der kan træde til, og vi vil i det tilfælde vende tilbage hurtigst (mange gange samme dag) med et tilbud på opgaven.

Har du brug for en rydning af dødsbo på Lolland? Så kontakt os endelig!

Du er altid velkommen til at ringe til os på telefon 71 99 41 61 og høre nærmere omkring hvad vi kan tilbyde. Vi svarer telefonen hele døgnet.

Vi har mere end 20 års erfaring i vurdering, køb og rydning af dødsboer. Det er din garanti for en god behandling, og en tryg handel.
Du kan læse mere om vores virksomhed lige her.