Dødsboer købes og ryddes på Møn

Dødsbo Møn

Vi har igennem tiden ryddet flere dødsboer på Møn, og har du et dødsbo på Møn du skal have ryddet, kommer vi meget gerne og giver et uforpligtende tilbud.

Alt har interesse! Både dødsboer og restboer med store værdier, og boer hvor der ikke er meget tilbage af værdi.

Vi kan klare alle typer opgaver – fra lejligheder til større landsteder, og fra plejeboliger til kælderrum. Ingen opgave er for stor, og ingen er for lille.

Hvad vi kan betale, eller tager os betalt, for rydningen, afhænger helt af hvilke værdier boet rummer. Er der større værdier betaler vi penge for det, og er det ikke rigtig noget af værdi kan det være vi tager os betalt for opgaven.

For at kunne give et uforpligtende tilbud, og en vurdering, er det nødvendigt at vi kommer og besigtiger boet. Det kan vi gøre når det passer dig.

Har du blot enkelte, bedre ting fra dødsboet du ønsker at sælge, giver vi også meget gerne et tilbud på dem.

Ring til os på telefon 71 99 41 61 og lav en aftale om besigtigelse, så kommer vi og giver et helt uforpligtende tilbud på rydningen/køb af boet.

Dødsboer på Møn ryddes oftest fra dag til dag, og vi har mandskab til både små og store opgaver. Vi har tidligere ryddet alt fra små lejligheder til større landbrugsejendomme på Møn.

Er der noget du er i tvivl om, så kontakt os gerne og hør mere om mulighederne.