Dødsboer ryddes i Nordsjælland

Vi køber og rydder dødsboer i hele Nordsjælland. Alle former for dødsboer har interesse, fra mindre plejeboliger til større villaer, lejligheder m.m.

Der er ikke nogen opgave der er for lille, og ingen opgave der er for stor. Det behøver heller ikke at være et fuldt dødsbo, for at det har interesse for os. Restboer, flytteboer osv. har også vores interesse.

Vores mere end 20 års erfaring i køb og salg af antikviteter, kunst og bedre genbrug, er din garanti for en fair handel – hver gang. Findes der specielle effekter i boet, som vi ikke umiddelbart kan vurdere på stedet, har vi et bredt netværk af dygtige eksperter der kan hjælpe til.

Har du et dødsbo i Nordsjælland, som du har brug for hjælp til at få ryddet, så start med at ringe til os. Her kan du høre nærmere omkring hvad vi kan tilbyde, og vi kan aftale et tidspunkt for besigtigelse af boet. Så kommer vi ud og kigger på opgaven, og giver et uforpligtende tilbud. Det er naturligvis gratis at få et tilbud.

Hvad vi kan betale, eller tager os betalt, for at rydde et dødsbo, afhænger helt af hvilke effekter der findes i boet. Nogle dødsboer betaler vi penge for, andre tager vi penge for at rydde. Det afhænger helt af hvilke effekter vi kan tage med hjem, og sælge videre, samt omfanget af opgaven.

Indgår vi en aftale, er rydningen som hovedregel afsluttet senest en uge efter. Vi imødekommer naturligvis dine ønsker og behov i forhold til deadline for arbejdet. Skal det gå rigtig stærkt kan vi også klare det!

Står du med et dødsbo i Nordsjælland, som du ønsker et tilbud på at få ryddet? Så ring gerne til os, og hør nærmere omkring hvad vi kan tilbyde. Vi svarer hele ugen på telefon 71 99 41 61.

Hvor hurtigt kan i give et tilbud?

Meget hurtigt. Måske allerede i dag! Ring til os, så laver vi en aftale.

Hvad koster det at få ryddet et dødsbo?

Det er meget forskelligt. Nogle dødsboer betaler vi for at rydde, andre tager vi os betalt for. Det afhænger helt af opgavens omfang, samt hvilke værdier der findes i boet.

Kører i også i Nordsjælland?

Ja! Selvom vi hedder Dødsbo Sydsjælland, dækker vi faktisk hele det østlige Danmark, og sågar også det meste af Fyn.