Fordele og ulemper

Står du med et dødsbo, og er du i tvivl om du skal tømme det selv, eller om du skal få sådan nogle som os til at hjælpe med det?

Mange mennesker synes det er en uoverkommelig opgave, når de står overfor rydningen af et dødsbo. Det er der ikke noget at sige til. Ikke nok med at opgaven i sig selv kan være stor nok, så bliver det ikke lettere af, at der ofte er mange følelser involveret, og at der i forvejen er mere end rigeligt at se til, de ofte meget sørgelige omstændigheder taget i betragtning.

Derfor er der mange der ringer til os, og får os til at stå for rydningen af boet. Nogle vælger at beholde de mest værdifulde ting selv. Andre vælger kun at beholde ting der har affektionsværdi, og andre igen vælger slet ikke at beholde noget som helst. Ikke to boer er ens.

Når vi skal vurdere hvad vi kan give for et bo, går vi ind og ser på de værdier der er tilbage i boet, og holder dem op imod den mængde arbejde vi forventer at skulle lægge i rydningen. Er der slet ingen gensalgsværdi i nogle af effekterne, vil vi ikke kunne betale penge for at rydde boet. I det tilfælde vil vi med stor sandsynlighed tværtimod forlange penge for det.

Det betyder altså, at såfremt du ønsker at vi skal rydde boet, og du ikke er parat til at betale for det, så skal der være noget tilbage, som vi kan sælge, og tjene penge på. Vi er ikke skraldemænd, og vi lever af at sælge de ting vi tager ud af dødsboerne.

Langt de fleste ting i et dødsbo har ikke nogen særlig værdi. Gryder, potter og pander, gardiner, tæpper, gamle egetræsmøbler med udskæringer, gamle radioer og billedrørs TV’er, tøj, sko m.v. har stort set ingen værdi når vi skal sælge det videre. Derfor regner vi det heller ikke for nogen værdi når vi giver et tilbud på boet.

Det betyder dog ikke at vi ikke gerne tager tingene med. Alle de ting vi ikke selv kan sælge, forærer vi til velgørenhed. Bare fordi de ikke rummer nogen stor værdi, betyder det jo ikke, at andre ikke kan have glæde af dem.

Hvorvidt vi kan betale penge for at rydde det dødsbo du står overfor at skulle tømme, beror altid på et eftersyn. Vi kommer meget gerne forbi og giver et uforpligtende tilbud på stedet. Det er vigtigt at du, når vi vurderer boet, fortæller os hvilke ting du forventer selv at beholde, således at vi ikke medregner dem i værdien.

Vi foretager gerne totalrydninger, hvor alt fra tæpper til gardiner, hvidevarer m.m. fjernes og bortskaffes, men vi tager os lige så gerne af rydninger af restboer, hvor i har plukket de ting ud i ønsker at beholde.

Vi rydder alt fra landsteder til små lejligheder, og fra villaer til sommerhuse. Der kan gemme sig værdier alle steder, og uanset hvad, så skal boet jo tømmes.

Overvejer du at lade andre stå for rydningen, så er du altid meget velkommen til at kontakte os. Vi svarer døgnet rundt på telefon 71 99 41 61, og vi kommer gerne ud og giver et tilbud overalt på Sjælland og øerne.


Fordele ved at bruge os:
– Du skal ikke selv bekymre dig om arbejdet med rydningen, og du får en fair og rimelig vurdering af boets værdi.
– Er der mange ting af værdi, tager vi dem alle sammen på én gang, så du ikke skal bruge tid på at tage på loppemarkeder, sætte på auktion og lignende.
– Du behøver ikke at bekymre dig om plads til opbevaring af effekterne.
– Vi klarer alt fra A til Z hvis du ønsker det – også rengøring.
– Rydningen  kan klares fra dag til dag.

Ulemper ved at bruge os:
– Hvis der ingen værdier er i boet, kan det koste penge.
– Er der værdier i boet, får du lidt mere ud af selv at sælge dem enkeltvis, end ved at sælge dem til os.