Guld købes Næstved

Guld købes – sølv købes – Næstved – ring 71 99 41 61

Guld og sølv købes: Vi opkøber guld og sølv til videresalg og til smelt.
Alt har interesse, fra korpus til service og smykker. Også skrotguld og sølv.

Vi giver altid en fornuftig pris, og vi kommer hjem til dig og ser på effekterne, så du slipper for at transportere det værdifulde guld eller sølv udenfor dit hjem.

Vi sikrer dig den bedste pris i Næstved, og ikke mindst den bedste service – en reel og ærlig vurdering af dit guld og sølvtøj. Vi har handlet med guld, sølv og antikviteter igennem tre generationer, og har stor erfaring.

Alt guld og sølv har interesse og købes gerne kontant.

Georg Jensen sølvtøj købes
Sølvtøj fra Georg Jensen er altid populært, og er noget vi altid kan sælge videre. Derfor er vi også altid parate til at betale en god pris for sølvet.

Andre, kendte danske sølvsmede som f.eks. Hans Hansen og Sv. Michelsen er også rigtig interessante, men alt sølvtøj har værdi for os – også det der er gået i stykker, og ikke er meget mere værd end skrotprisen.

Ring til os på telefon 71 99 41 61 og hør nærmere, og aftal evt. tid for besigtigelse af dine effekter.

Guld købes Næstved – og resten af Syd- og Midtsjælland
Vi holder selv til i Næstved, og kommer gerne hjem til dig og ser på dit guld og sølv, så du selv slipper for at transportere det.

Bor du i Ringsted, Haslev, Vordingborg eller i en anden by på Syd- eller Midtsjælland, kan vi ofte komme og se på dit guld eller sølv samme dag.

Vi køber sølv og guld i Næstved, Ringsted, Haslev, Faxe, Præstø, Slagelse, Stege, Nykøbing Falster, Vordingborg og på resten af Syd-, Midt- og Vestsjælland, samt Møn og Lolland-Falster.