Kai Kristiansen møbler købes – god pris gives

Kai Kristiansen (f. 1929) er en dansk møbeldesigner, der blev udlært som møbelsnedker helt tilbage i 1949. Efterfølgende kom han på Det Kongelige Danske Kusntakademi. Her kom han under Kaare Klint, én af de helt store designere, og sugede til sig af den gamle mesters lærdom.

I 1955 åbnede Kristiansen sin egen tegnestue, og indledte et livslangt samarbejde med en række førende, danske møbelproducenter.

Igennem årene  har Kai Kristiansen ikke nydt helt den samme anseelse som f.eks. Wegner og Arne Jacobsen har, men hans møbler har alligevel haft godt fat i danskere landet over. Hans FM-reolsystem hænger således i masser af danske hjem, ligesom hans stole – f.eks. “Z-stolen” og Model 31 – står rundt om i rigtig mange hjem.

Først med teak-møblernes nye indtog i moderne indretning for 10 år siden fik Kai Kristiansen efterhånden et navn, og i dag regnes han for én af de store, moderne møbeldesignere i Danmark. Hans møbler sælges i både ind- og udland, og ofte til meget fine priser.

Vi har ligeledes stor efterspørgsel på Kai Kristiansens møbler, og køber dem meget gerne. Kontakt os og hør nærmere om hvad vi kan tilbyde på telefon 71 99 41 61 – vi giver altid gerne et uforpligtende tilbud.

Kai Kristiansens model 31 – her med blåt betræk. Priserne svinger fra 3-600 kroner pr. stk på auktion i Danmark, afhængig af stand og polstring.