Rydning af dødsbo i Hvidovre

Vi køber og rydder dødsboer i Hvidovre. Alt har interesse – fra mindre plejeboliger, til større villaer og lejligheder.

Står du med et dødsbo, som du skal have ryddet? Det kan være en stor opgave for de fleste, og for mange nærmest uoverskueligt. Vi hjælper dig med opgaven.

Det første du skal gøre, når du ønsker et tilbud på at få ryddet et dødsbo, er at ringe til os. Her spørger vi lidt ind til hvad det drejer sig om, og vi aftaler et tidspunkt hvor vi kan komme forbi og besigtige opgaven.

Når vi ankommer er det en god idé at du har et overblik over hvad i selv ønsker at gemme, og hvilke effekter vi skal tage os af. Vi kan klare alt fra møbler og nips, til hårde hvidevarer, gardiner og gulvtæpper.

Under vores besøg ser vi omfanget af opgaven, samt hvilke værdier der findes i boet. Ud fra det giver vi et tilbud. Nogle dødsboer betaler vi penge for at rydde, og andre tager vi os betalt for. Hvad vi kan betale, eller tager os betalt, afhænger helt af hvilke effekter der er i boet, samt opgavens størrelse og omfang.

Efter besigtigelsen giver vi et uforpligtende tilbud på opgaven. Indgår vi en aftale, aftaler vi ligeledes en deadline for hvornår vi skal have afsluttet opgaven. I mange tilfælde får vi en nøgle udleveret, som vi kan bruge imens rydningen står på, og som vi leverer tilbage ved opgavens afslutning.

Uanset hvilken type opgave det drejer sig om, kommer vi gerne og giver et tilbud. Restboer, flytteboer og lignende har også vores interesse.

Ring gerne til os på telefon 71 99 41 61 og hør nærmere omkring hvad vi kan tilbyde. Vi svarer telefonen alle ugens dage.