Rydning af dødsbo på Amager

Står du med et dødsbo på Amager, og ønsker du et tilbud på at få det ryddet? Så er du kommet til rette sted.

Vi køber og rydder dødsboer i hele det østlige Danmark, og også på Amager.

Alle former for opgaver har interesse – fra plejeboliger til større liebhaverejendomme. Vores erfaring gør os i stand til at give en korrekt vurdering af alle typer af boer.

Det første der sker, når du ønsker et tilbud fra os, er at du ringer til os på 71 99 41 61. Så tager vi en snak om hvad det drejer sig om, og aftaler evt. et tidspunkt hvor vi kan komme forbi og besigtige boet. Det at vi kommer og besigtiger boet, og giver et tilbud, er gratis og helt uforpligtende.

Vi kan typisk komme og besigtige boet indenfor ganske få dage, og vi kan altid passe det ind, så det også passer ind i din kalender. Indgår vi en aftale, aftaler vi også en deadline for hvornår vi skal være færdige. Som oftest er det indenfor en uge fra vi har besigtiget boet.

Vi kan klare alle typer opgaver, og kælderrum, garager, haver, loftrum m.m. rydder vi også. Er der hårde hvidevarer der skal bortskaffes, klarer vi naturligvis også det, og har du brug for slutrengøring efterfølgende, giver vi også gerne et tilbud på det.

Hvad vi kan betale, eller tager os betalt, for at rydde boet, afhænger helt af hvilke værdier der findes i boet. Nogle rydninger betaler vi for, og andre tager vi os betalt for.

Kontakt os gerne allerede i dag på telefon 71 99 41 61 og hør nærmere omkring hvad vi kan tilbyde.

Vi har lavet en side, hvor du kan læse lidt mere om hvad der har værdi, og hvad der ikke har:
Hvad har værdi, og hvad har ikke?