Rydning af dødsbo på Sjælland

Vi tilbyder køb og rydning af dødsboer på hele Sjælland, Møn, Lolland og Falster. Fra Gedser til Helsingør, og fra øst til vest, kommer vi gerne og giver et uforpligtende tilbud på køb og rydning af dødsboer.

Alle opgaver har interesse – fra helt små boliger, til større landsteder og liebhaver ejendomme. Vi har kapacitet til at klare alle slags opgaver, og hvornår arbejdet skal foregå planlægger vi i samarbejde med dig.

Vi har ekspertise til at vurdere stort set alt, og det vi ikke selv kan vurdere, har vi et stærkt netværk der kan hjælpe os med. Alt fra moderne danske møbler til antikviteter, kunst og bedre brugte genstande kan have værdi i et dødsbo. Det er vigtigt med en korrekt vurdering af indboet, når du skal have den rette pris for rydningen.

Når vi skal give et tilbud, kigger vi på hvilke værdier boet rummer, samt på hvor meget arbejde der er med rydning af det resterende. Ud fra det giver vi et tilbud. Om det koster penge, eller om vi betaler penge for at rydde boet, afhænger helt af hvilke værdier der findes.

Har du brug for en total rydning, hvor vi fjerner alt indbo, gulvtæpper, søm, skruer osv., klarer vi det. Hvis du har behov for det, kan vi også gøre boligen helt klar til overtagelse/syn. Det betyder at vi også tilbyder f.eks. slutrengøring.

Kontakt os allerede i dag og få et helt uforpligtende tilbud. Det koster ikke noget.

Ring på 71 99 41 61 og hør nærmere omkring hvad vi kan tilbyde. Vi kan aftale et tidspunkt for besigtigelse, vurdering og tilbud allerede i dag.

Dødsboet behøver ikke at være fyldt med designmøbler før vi betaler penge for det – vi betaler også gerne for dødsboer som har mængder af andre ting vi kan sælge videre. Det er til syvende og sidst det vi lever af.

Er du i tvivl om hvad der mon har værdi, og hvad der ikke har? Så kan du evt. læse vores guide som du finder lige her.