Wegner møbler købes

Har du møbler af Hans J. Wegner som du ønsker at sælge? Det kan være nyere møbler, eller ældre møbler – alt har interesse!

Vi køber meget gerne møbler designet af den store danske møbelarkitekt Hans J. Wegner. Alle Wegner-møbler har vores interesse, og vi betaler altid en konkurrencedygtig pris for møblerne.

Alt fra Y-stole til skænke, sofaborde, spisebord og stole og alt andet har vores interesse.

I øjeblikket er der et godt marked for salg af Wegner-møbler. Møblerne er steget i pris i løbet af de seneste 20 år, og især i udlandet har man fået øjnene op for det strømlinede, skandinaviske design, som Wegner måske mere end nogen anden var eksponent for.

Wegners møbler er elskede overalt på kloden, og langt de fleste af de møbler vi køber, bliver solgt videre til opkøbere eller kunder i udlandet. Det gør os også i stand til at betale rigtig fine priser for møblerne, for prisen på Wegners møbler på verdensmarkedet er en anelse højere end herhjemme.

Kontakt os meget gerne på telefon 71 99 41 61 hvis du har Wegner-møbler, som du ønsker et tilbud på. Bliver vi enige om en pris afhenter vi dem naturligvis selv, i hele Danmark.