Har du gammelt legetøj på loftet?

on

Har du også kasser med gammelt legetøj stående på loftet, som du ikke har glæde af mere?

Det er blevet moderne at købe legetøj fra sin egen barndom, og derfor oplever vi øjeblikket en øget efterspørgsel på legetøj fra især 1950erne til 1990erne. Alt fra gamle LEGO-sæt, til Tekno-biler og Playmobil har vores interesse, ligesom vi også gerne køber mere niche-præget legetøj og legesager.

Sådan noget som Magic-kort, Pokemon-ting fra 1990erne, gamle videospil og konsoller, He-Man figurer og alt muligt andet, er også noget vi meget gerne opkøber. Meget gerne i større lots.

Det er langt fra alt gammelt legetøj der er guld værd, men der kan ofte være effekter i en samling som er hundredevis af kroner værd. Kontakt os derfor altid gerne for en uforpligtende vurdering og et tilbud på din samling, før du smider den ud eller forærer den væk. Det er ikke ualmindeligt at for eksempel Star Wars-samlinger fra 1980erne kan være mange tusinde kroner værd, og det samme gælder eksempelvis med gamle LEGO-sæt.

Ring til os på telefon 71 99 41 61 og hør nærmere omkring hvad vi kan tilbyde. Vi kommer altid gerne forbi og kigger på tingene.